Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj de ultimă oră postat de Patrick Mouratoglou despre Simona Halep. Ce spune despre scandalul de dopaj

Mesaj de ultimă oră postat de Patrick Mouratoglou despre Simona Halep. Ce spune despre scandalul de dopaj

Simona Halep

Comentarii

Patrick Mouratoglou a revenit cu o nouă postare despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, după un test pe care l-a făcut la US Open şi într-un moment în care colabora exclusiv cu staff-ul lui Patrick Mouratoglou.

Antrenorul francez a revenit cu un nou mesaj în care se disculpă, dar, în acelaşi timp, susţine că nici Simona Halep n-ar lua vreodată vreo substanţă interzisă.

Patrick Mouratoglou, un nou mesaj despre Simona Halep

La o lună distanţă de momentul în care Simona Halep a rămas fără ultimul român din staff-ul său - Teo Cercel - a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Testul a fost făcut la US Open, de unde Simona Halep a ieşit încă din primul tur.

În tot acest context, Patrick Mouratoglou, dar şi staff-ul său, au fost tot mai mult arătaţi cu degetul în acest scandal de dopaj. Mai ales că apropiaţii Simonei Halep susţin cu tărie că fostul lider mondial n-ar fi luat niciodată o substanţă interzisă.

Într-o nouă postare pe reţelele de socializare, Patrick Mouratoglou susţine acelaşi lucru. Antrenorul francez subliniază şi el faptul că Simona Halep nu este genul de sportiv care să vrea să trişeze.

În acelaşi timp, Patrick Mouratoglou se disculpă şi susţine că niciodată în cariera lui de antrenor n-a mai avut vreun caz de dopaj:

”În primul rând, vreau să spun că noi, ca echipă, trăim un adevărat mare şoc de când Simona ne-a informat despre testul pozitiv de la US OPEN. În cei aproape 30 de ani de lucrat cu sute de sportivi profesionişti, nu m-am confruntat niciodată cu o astfel de situaţie.

Apreciez faptul că mulţi oameni din lumea tenisului, care au lucrat cu Simona sau o cunosc de foarte mult, i-au luat apărarea acesteia. Vreau să le mulţumesc lor că, într-un moment atât de important, au vorbit despre valorile Simonei. Sprijin în totalitate mesajul lor.

De la testul pozitiv de săptămâna trecută al Simonei am ales să fiu relativ silenţios. Prioritar pentru mine, zi de zi, a fost să o ajut pe ea şi să o susţin pentru a se afla adevărul.

Cunoscând-o atât de bine pe Simona, pot să vă asigur că e un model de integritate. Este în totalitate împotriva oricărui fel de dopaj şi ştiu că nu i-a trecut niciodată prin minte să folosească substanţe interzise. Am încredere în ea 100%”, a fost mesajul postat de Mouratoglou pe reţelele de socializare.
Impreuna, vom lupta sa demonstram adevarul.

Afla mai multe despre: mouratoglou 

viewscnt
Articole similare