Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Ştefan Târnovanu pentru Andrei Vlad după ce i-a luat locul în poarta FCSB-ului: ”Să nu se înţeleagă greşit”

Mesajul lui Ştefan Târnovanu pentru Andrei Vlad după ce i-a luat locul în poarta FCSB-ului: ”Să nu se înţeleagă greşit”

FCSB

Comentarii

În urma gafei din meciul cu FC Argeş, Andrei Vlad a fost înlocuit de Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului.

Adus de FCSB în vara lui 2017, Andrei Vlad era considerat unul dintre portarii de mare perspectivă ai României.

În vârstă de doar 18 ani când a ajuns la Bucureşti, goalkeeper-ul nu a devenit instant titular la Bucureşti, mai ales că nu a fost cel mai sigur pe el în primele meciuri.

Într-un final, odată cu plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga, Andrei Vlad a primit şansa de a se impune între buturile FCSB-ului.

În general, tânrăul portar a impresionat prin jocul său de picior, dar a lăsat de dorit din pricina gafelor sale, care au început să se adune în ultimele sezoane.

Picătura care a umplut paharul a fost eroarea din duelul cu FC Argeş, care a adus victoria formaţiei piteştene.

În urma acesteia, Vlad a fost scos din poartă şi înlocuit cu Ştefan Târnovanu, care mai impresionase la un duel cu Sepsi, la finalul anului trecut.

Titular la naţionala U21, Târnovanu a impresionat la meciul cu Voluntari şi a vorbit despre modul în care a ajuns titular la FCSB în urma meciului.

Mesajul lui Ştefan Târnovanu pentru Andrei Vlad după ce i-a luat locul în poarta FCSB-ului

Tânărul goalkeeper a dorit să clarifice că nu a aşteptat ca Vlad să greşească pentru a îl înlocui şi i-a transmis un mesaj de susţinere prietenului şi coechipierului său.

Să nu se înţeleagă că am aşteptat să greşească Vlad. Mi-am aşteptat şansa, am apărat la ocazia lui Fulop şi în final am câştigat.

Am vorbit cu Andrei, avem o legătură strânsă, suntem prieteni. Înţeleg că trece printr-o perioadă grea, sunt alături de el. Înainte de toate suntem prieteni!

O victorie cu emoţii, vom da totul în play-off.  Noi credem în titlu, altfel nu am mai sta pe teren. Vedem ce va fi în play-off.

Mă bucur că n-am plecat pe fentă la şutul lui Fulop, am reuşit să apăr şi apoi am câştigat”, a declarat Ştefan Târnovanu.

Afla mai multe despre: ştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare