You are here:

Mesajul lui Toni Kroos după meciul de retragere. Ce i-a transmis lui Pedri, fotbalistul pe care l-a accidentat: "Nu asta a fost intenţia mea"

Mesajul lui Toni Kroos după meciul de retragere. Ce i-a transmis lui Pedri, fotbalistul pe care l-a accidentat: "Nu asta a fost intenţia mea"

EURO

Comentarii

Toni Kroos a postat un mesaj pe reţelele de socializare, la o zi după eliminarea Germaniei de la EURO 2024.

Fotbalistul german şi-a disputat ultimul meci din cariera sa de fotbalist profesionist, o înfrângere în faţa Spaniei cu scorul de 2-1, în sferturile de finală ale EURO 2024.

Kroos a avut parte de un moment nefericit în primele zece minute ale partidei, "optarul" Germaniei l-a faultat dur pe Pedri, tânărul mijlocaş al Barcelonei şi al naţionalei Spaniei, care a fost nevoit să iasă de pe teren din cauza unei accidentări la genunchi.

În vârstă de 21 de ani, Pedri a ajuns la un total de nouă accidentări în doar trei ani de zile, iar accidentarea suferită în sferturile de finală de la EURO îl va ţine pe bară timp de cel puţin o lună de zile. 

Toni Kroos a transmis un mesaj pe reţelele de socializare în care le-a mulţumit fanilor pentru tot sprijinul acordat pe parcursul carierei, pe lângă faptul că şi-a cerut scuze faţă de Pedri, pentru accidentarea pe care i-a cauzat-o.

Toni Kroos: "Îi doresc o recuperare rapidă"

"Acest lucru este încă foarte important pentru mine. Îmi cer scuze şi sper să te faci bine curând, Pedri! Normal, nu a fost intenţia mea să te rănesc. Îi doresc o recuperare rapidă şi toate cele bune. Eşti un jucător grozav.", a transmis Toni Kroos, pe pagina sa de Instagram.

Afla mai multe despre: euroeuro 2024toni kroosgermaniaspaniapedri 

viewscnt
Articole similare