You are here:

Pedri, ghinion teribil! Tânărul mijlocaş a suferit o nouă accidentare, a noua în trei ani de zile. Cât va lipsi

Pedri, ghinion teribil! Tânărul mijlocaş a suferit o nouă accidentare, a noua în trei ani de zile. Cât va lipsi

EURO

Comentarii

Pedri, fotbalistul celor de la FC Barcelona şi totodată un internaţional spaniol, prezent în lotul "Furiei Roja" pentru EURO 2024, a suferit o accidentare la genunchi în timpul partidei dintre Spania şi Germania.

Titular la partida cu Germania din sferturile de la EURO 2024, Pedri a suferit o nouă accidentare, în urma unei intrări dure a unui rival din campionatul Spaniei, Toni Kroos. Tânărul mijlocaş central în vârstă de 21 de ani a suferit o entorsă a genunchiului şi va lipsi aproximativ trei săptămâni, conform primelor informaţii.

Pedri va lipsi minim două săptămâni

Va urma o nouă serie de analize pentru a deduce concret cât va lipsi şi cât de gravă este accidentarea sa, în cursul zilei de mâine. Înlocuitorul lui Pedri, Dani Olmo, a reuşit să înscrie unicul gol al ibericilor în cele 90 de minute regulamentare. Acelaşi Olmo a contribuit şi la golul decisiv din minutul 119, înscris de Mikel Merino, eroul spaniolilor de la Stuttgart. Pedri va rata următoarele partide ale naţionalei Spaniei.

Dani Carvajal şi Robin Le Normand vor rata partida din semifinale, împotriva câştigătoarei duelului dintre Franţa şi Portugalia, din cauza cartonaşelor încasate la partida din sferturi. Alvaro Morata a scăpăt de suspendare, în urma retragerii cartonaşului galben "încasat" în ultimele minute ale prelungirilor.

Afla mai multe despre: europedribarcelonaspaniaeuro 2024germaniatoni kroos 

viewscnt
Articole similare