You are here:

Presa din Spania îl acuză pe Toni Kroos că l-a "omorât" pe Pedri. Germanul s-a retras din fotbal odată cu eliminarea de la EURO

Presa din Spania îl acuză pe Toni Kroos că l-a "omorât" pe Pedri. Germanul s-a retras din fotbal odată cu eliminarea de la EURO

EURO

Comentarii

Toni Kroos şi-a disputat ultimul meci al carierei sale legendare de fotbalist profesionist, o înfrângere în faţa Spaniei în faza optimilor de finală ale EURO 2024, turneu găzduit de Germania.

Legendarul mijlocaş german care şi-a anunţat retragerea la capătul parcursului Germaniei la EURO 2024, şi-a disputat ultimul meci, la Stuttgart, împotriva selecţionatei Spaniei. Germania a fost eliminată în faza sferturilor de finală la turneul final de Campionat European găzduit de nemţi. 2-1 a fost scorul în favoarea "Furiei Roja".

Pe lângă înfrângerea usturătoare pentru gazdele turneului, Toni Kroos a fost protagonistul unui moment cu adevărat controversat, în debutul partidei de la Stuttgart. Fostul mijlocaş al celor de la Real Madrid l-a faultat dur pe Pedri, jucătorul Barcelonei şi al naţionalei Spaniei.

Toni Kroos, moment controversat la meciul de retragere

Intrarea germanului i-a cauzat tânărului fotbalist o accidentare la genunchi şi totodată schimbarea de pe teren. Arbitrul partidei, Anthony Taylor, a decis să nu-i acorde lui Kroos cartonaşul galben. Toni Kroos a comis cinci faulturi pe parcursul celor 120 de minute petrecute pe teren. Kroos a văzut cartonaşul galben abia în minutul 67.

Publicaţii importante din Spania, precum Marca şi Mundo Deportivo l-au acuzat pe Toni Kroos de o agresivitate ieşită din comun pentru faultul dur comis asupra lui Pedri, intrare care îl va costa pe mijlocaşul iberic cel puţin câteva săptămâni din carieră. Publicaţia din urmă a titrat: "Toni Kroos l-a 'omorât' pe Pedri".

Pedri a fost înlocuit de fotbalistul celor de la RB Leipzig, Dani Olmo, care a reuşit să marcheze şi să ofere pasa decisivă la golul înscris de Mikel Merino în minutul 119.

Afla mai multe despre: euro 2024toni kroospedrigermaniaspania 

viewscnt
Articole similare