Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi pleacă de la PSG şi semnează, dar nu cu Barcelona. Clubul "lucrează deja" la transfer

Messi pleacă de la PSG şi semnează, dar nu cu Barcelona. Clubul "lucrează deja" la transfer

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (35 de ani) va pleca de la PSG, dar nu la Barcelona. Starul argentinian va semna, în 2023 când îi expiră contractul cu PSG, cu Inter Miami. Echipa lui David Beckham, din MLS, lucrează deja la transferul lui Leo Messi.

Plecarea lui Leo Messi de la Barcelona a şocat lumea fotbalului în vara lui 2021, când argentinianul a plecat de pe Camp Nou şi a semnat cu PSG. Totuşi, Messi nu s-a adaptat aşa cum trebuie la noua sa viaţă din Paris, după ce a trăit de la 13 ani în Barcelona.

Messi pleacă de la PSG şi semnează, dar nu cu Barcelona. Clubul "lucrează deja" la transfer

Ca atare, randamentul său nu a fost unul foarte bun, aşa cum aştepta toată lumea. Messi a semnat un contract până în 2023 cu PSG şi are de gând să-l ducă la capăt, dar nu vrea să mai continue şi după 2023 la gruparea din Paris. Potrivit Sport, Leo Messi va pleca de la PSG în 2024, dar nu va semna cu Barcelona.

Viitoarea destinaţie a lui Leo Messi este Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS, care "lucrează deja la transfer", susţine sursa citată. Messi are casă în Miami şi a declarat de mai multe ori că visul său este să joace în Statele Unite după ce îşi va încheia aventura europeană.

David Beckham vrea să dea lovitura la franciza pe care o deţine în MLS, Inter Miami, şi să-i aducă pe Leo Messi, Sergio Busquets, Luis Suarez şi Jordi Alba în Statele United în următorii ani.

Leo Messi a marcat şapte goluri a şi livrat 11 pase de gol în 26 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu PSG.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leo Messi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: leo messi transfer inter miamileo messi inter miamileo messi transfer 2023inter miami transfer leo messi 

viewscnt
Articole similare