Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi se pare enervant”. Neymar, criticat dur de un triplu Balon de Aur: ”Este cretin. Se ocupă de orice în afară de fotbal”

”Mi se pare enervant”. Neymar, criticat dur de un triplu Balon de Aur: ”Este cretin. Se ocupă de orice în afară de fotbal”

PSG

Comentarii

Neymar este unul dintre cei mai în formă jucători la momentul actual din Europa, dar Marco van Basten a avut reproşuri dure la adresa brazilianului.

Marco van Basten nu apreciază atitudinea lui Neymar pe teren. La Ziggo Sport, fosta legendă a Olandei şi a lui AC Milan a atacat provocările, în special la adresa arbitrilor, ale starului brazilian de la Paris Saint-Germain.

”Mi se pare enervant comportamentul jucătorilor de la PSG, în special al lui Neymar. Neymar este iniţiatorul acestui comportament rău şi îi determină pe alţii să facă lucruri rele.

Trebuie să rămână la fotbal. Este păcat, cred că este rău pentru o echipă atât de mare", a declarat triplul câştigător al Balonului de Aur (1988, 1989 şi 1992).

Fostul atacant consideră că brazilianul critică prea des arbitri.

"Neymar are un rol prost. Mereu şi-o caută. Este chiar cretin (…) Este un jucător bun, dar se ocupă de orice în afară de fotbal. Se joacă cu arbitrul, cu advesarul. Cred că este urât", a adăugat van Basten.

 

Afla mai multe despre: psgneymarvan basten 

viewscnt
Articole similare