Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miami Heat - Denver Nuggets 95-108. Franciza din Colorado, 3-1 la general în finala NBA. La o victorie distanţă de trofeu

Miami Heat - Denver Nuggets 95-108. Franciza din Colorado, 3-1 la general în finala NBA. La o victorie distanţă de trofeu

NBA

Comentarii

Denver Nuggets s-a impus fără mari emoţii în meciul al patrulea cu Miami Heat şi conduce finala NBA 2023 cu 3-1 la general.

Franciza din Colorado, 3-1 la general. La o victorie distanţă de trofeul NBA, chiar la debutul într-o finală

Denver a câştigat şi a doua partidă disputată la Miami în finala NBA din 2023, scor 108-95, şi conduce are un avantaj de 3-1 la general în această serie.

În arena Kaseya Center din Miami, Nuggets a câştigat a cincea oară la rând în deplasare în acest playoff, în timp ce Heat a pierdut a patra oară consecutiv acasă.

A fost o partidă uşor atipică, în sensul că niciun jucător nu a ieşit cu foarte mult în evidenţă faţă de ceilalţi sportivi de pe parchet.

Nikola Jokic a avut o evoluţie în nota echipei, acuzând şi câteva probleme medicale în prima repriză, dar a stat şi pe tuşă în sfertul patru din cauza comiterii a cinci greşeli individuale.

Sârbul a terminat jocul cu 23 de puncte, 12 recuperări şi patru pase decisive.

Cel mai bun marcator al mciului a fost Aaron Gordon, cu 27 de puncte, urmat imediat de Jimmy Butler, cu 25 de puncte. 

MVP-ul Estului a fost cel mai activ jucător al lui Miami, reuşind şi şapte recuperări şi şapte assist-uri.

Dar o mare parte dintre colegii săi nu s-au mai ridicat la nivelul prestaţiilor din seriile anterioare jucate de Heat în playoff.

Printre ei se numără Caleb Martin (11, 5, 1) sau Gabe Vincent, cu doar două puncte şi un singur assist reuşite în acest meci.

Totuşi, la Denver există un jucător care a stabilit un record şi în această partidă. Jamal Murray a devenit primul jucător din istorie care distribuie cel puţin 10 pase decisive în primele patru meciuri jucate în finala NBA în carieră.

Sportivul în vârstă de 26 de ani a reuşit 12 astfel de contribuţii personale în meciul al patrulea din finala cu Miami. Pe lângă asta, a mai înscris 15 puncte şi a avut trei recuperări.

Un alt jucător care merită menţionat vine tot de la Denver, anume Bruce Brown, care a avut un impact major în sfertul al patrulea, când a reuşit nu mai puţin de 11 puncte, mărind distanţa pe tabelă între Nuggets şi Heat.

La acest meci din Miami au asistat şi mai multe vedete, care au fost în prim plan la timeout-uri: actorii Chris Tucker şi Forest Whitaker, jucătorii de fotbal Neymar, Paul Pogba şi Vinicius sau rapperul Flo Rida.

Următorul meci este marţi dimineaţă, 13 iunie, de la 3:30, iar Nuggets va juca cu trofeul Larry O'Brien pe masă, acasă, la Ball Arena, unde are şansa de a câştiga primul titlu NBA din istorie.

Program Finala NBA, Denver Nuggets - Miami Heat, în exclusivitate pe Orange Sport 1:

  • Meciul 5, 13 iunie (noaptea de luni spre marti), ora 3:30
  • Meciul 6*, 16 iunie (noaptea de joi spre vineri), ora 3:30
  • Meciul 7*, 19 iunie (noaptea de duminica spre luni), ora 3:00 (* = dacă este necesar)

Afla mai multe despre: nbabaschetmiami heat denver nuggets. finala nba 2023 

viewscnt
Articole similare