Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica are mari semne de întrebare pentru o echipă din Superligă: ”Nu-i văd bine. Nu înţeleg” | EXCLUSIV

Mihai Stoica are mari semne de întrebare pentru o echipă din Superligă: ”Nu-i văd bine. Nu înţeleg” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Superliga României a intrat deja în a doua treime din sezonul regular, moment potrivit pentru a trage deja primele concluzii. Analistul Orange Sport, Mihai Stoica, a vorbit despre lupta pentru salvarea de la retrogradare, în urma meciului fără goluri, UTA Arad - FC Voluntari.

UTA Arad a remizat cu FC Voluntari, pe teren propriu, scor 0-0, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Arădenii au ajuns astfel la patru etape la rând fără victorie, serie în care au reuşit doar două remize, şi se află în subsolul clasamentului.

Mihai Stoica: ”Nu-i văd bine. Nu înţeleg”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a analizat schimbările masive ce au avut loc în lotul arădenilor în vara acestui an.

Analistul a subliniat faptul că lotul din sezonul trecut era net superior celui din prezent şi o vede pe UTA printre candidatele certe la lupta pentru evitarea retrogradării.

”Eu nu înţeleg de ce au plecat jucători ca Vukcevic, Batha, Ubbink, era un jucător care ştie, care făcea diferenţa, Paul anton. Postolachi a fost iar o pierdere, dar i s-a plătit clauza. Ce înlocuitori au fost aduşi? Stolnik? Ce am văzut la Stolnik?

Echipa aia (n.r. din sezonul trecut) arăta într-un fel. Merita să câştige unele meciuri, dar a ratat nişte ocazii incredibile. Ce am văzut acum, n-am văzut nimic. Nu-i văd bine. Plus că nu vor mai juca acasă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Chiar dacă există voci ce îi solicită demisia, Mircea Rednic nu are de gând să abandoneze lupta în acest moment.

Totuşi, Mihai Stoica este de părere că ”Puriul” şi-a mai pierdut din strălucirea pe care o avea în trecut, atunci când câştiga campionatul României cu Dinamo.

”New Rednic. Ăla vechi era bun. Câştiga campionatul”, a completat analistul Orange Sport.

În urma acestui rezultat, UTA Arad rămâne pe locul 14, cu 9 puncte, în timp ce FC Voluntari a urcat de pe locul 13 pe 12, cu 11 puncte.

Rednic: ”Avem un grup bun”

”Ca atitudine, nu am ce să le reproşez. Normal că mai vin şi greşeli, nu avem super jucători, dar ne descurcăm.

Eu am răbdare şi înţelegere. Eu zic că avem un grup bun şi rezultatele vor veni”, afirma Mircea Rednic, la finalul jocului cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: uta aradmihai stoicasuperligamircea rednic 

viewscnt
Articole similare