Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, derutat de improvizaţia lui Edi Iordănescu: ”Nu are vreo calitate care să-l recomande”. Soluţia propusă: ”Îl ai pe el, dar nu ai vrut să îl iei” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, derutat de improvizaţia lui Edi Iordănescu: ”Nu are vreo calitate care să-l recomande”. Soluţia propusă: ”Îl ai pe el, dar nu ai vrut să îl iei” | EXCLUSIV
Comentarii

România a terminat perioada de pregătire pentru Campionatul European cu două remize ”albe”. Practic, naţionala lui Edi Iordănescu nici nu a marcat, dar nici nu a primit gol, dar o improvizaţie a sa în amicalul cu Liechtenstein a stârnit unele controverse.

România s-a făcut de râs cu Liechtenstein, remizând scor 0-0, în ultimul meci amical disptutat înaintea plecării ”tricolorilo” spre Germania pentru EURO 2024.

În partida de verificare, Edi Iordănescu a făcut o alegere în echipa de start care a stârnit multe semne de întrebare. L-a titularizat pe Vasile Mogoş pe postul de fundaş stânga, în timp ce în banda dreaptă a apărării a jucat Deian Sorescu. 

Mihai Stoica nu înţelege alegerea lui Edi Iordănescu în primul ”11” cu Liechtenstein: ”Dacă îl văd acolo, eu nu înţeleg nimic”

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica s-a arătat extrem de surprins de această soluţie aleasă de selecţionerul României pentru poziţia de fundaş stânga, poziţie unde nu l-a mai văzut jucând până acum pe jucătorul CFR-ului.

Totodată, renumitul analist a punctat faptul că o soluţie mai viabilă pentru a fi rezerva lui Nicuşor Bancu pe postul de fubndaş stânga era Alex Chipciu, post pe care jucătorul lui U Cluj a jucat în acest sezon şi are o vastă experienţă internaţională.

”Chipciu cred că s-ar fi impus să meargă cu echipa. Dacă îl văd pe Mogoş fundaş stânga, eu nu înţeleg nimic. Din Mogoş fundaş stânga eu nu înţeleg nimic, nimic, nimic. Nu văd ce l-ar recomanda pe Mogoş pentru poziţia de fundaş stânga. 

L-am mai văzut pe Mogoş jucând fundaş dreapta sau central, în trei sau în doi, are o disciplină tactică, vine din Italia, acolo s-a format, a trăit, dar nu cred că are vreo calitate care să-l recomande pentru postul de fundaş stânga.

Chipciu a jucat anul ăsta majoritatea meciurilor ca fundaş stânga. Mogoş a mai fost fundaş stânga doar dacă te uiţi în oglindă la meci. Chipciu a jucat fundaş stânga şi are o experienţă. Îl ai pe Chipciu, dar nu ai vrut să îl iei”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Basarab Panduru a continuat ideea colegului său de studio: ”Probabil nu a vrut să-l ia pe considerente de fotbal. Că sunt câţiva jucători care poate ar fi trebuit să fie şi nu sunt pe alte considerente”.

Alex Chipciu a fost inclus de Edi Iordănescu pe lista de rezervă pentru EURO 2024, alături Alex Creţu, Andrei Artean şi Louis Munteanu.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a adunat 47 de meciuri şi şase goluri la naţionala României, din lotul căreia a făcut parte şi la EURO 2016.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescucfr cluju clujvasile mogosalex chipciumihai stoicaorange sportsuperligaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare