Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica ştie cine poate fi înlocuitorul lui Krasniqi la Rapid: ”Este clar! L-au cumpărat cu bani mulţi” | EXCLUSIV

Mihai Stoica ştie cine poate fi înlocuitorul lui Krasniqi la Rapid: ”Este clar! L-au cumpărat cu bani mulţi” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ermal Krasniqi, unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut, a plecat din Giuleşti, iar Rapid va încasa o sumă importantă de bani în schimbul transferului său, cu care, cel mai probabil, va acoperi posturile ce au lăsat de dorit în ultimele meciuri.

Deşi Albion Rrahmani, este, fără dar şi poate, cel mai ofertat jucător din lotul Rapidului, un alt kosovar a prins transferul carierei.

Este vorba despre Ermal Krasniqi, atacantul pe care Rapid l-a cumpărat de la CFR la începutul acestui an, în schimbul sumei de 1.000.000 de euro.

Prestaţiile excelente ale lui Krasniqi nu au trecut neobservate, iar kosovarul a prins un transfer importan. Din informaţiile Fanatik, Ermal Krasniqi (25 de ani) este aşteptat mâine, pe şapte iunie, la Praga, pentru a semna cu Sparta, echipă ce s-a încoronat, din nou, campioană în Cehia.

Cât de mult va simţi Rapid lipsa lui Krasniqi?

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a analizat transferurile importante făcute de Sparta Praga în ultimii ani şi este de părere că suma vehiculată în presă, cea de 2.100.000 de euro, este cea corectă.

Mihai Stoica a dat drept exemplu transferurile lui Markus Solbakken (ex- Viking) şi Jan Kuchta (ex- Lokomotiv Moscova), care au semnat cu Slavia în schimbul unor sume apropiate de cea pe care cehii au plătit-o pentru Ermal Krasniqi.

”(n.r. despre transferul lui Krasniqi la Sparta Praga) Nu analizez operaţiunea financiară făcută de Rapid, dar cred asta (n.r. că este suma reală de transfer) pentru că Sparta Praga i-a cumpărat anul trecut pe Markus Solbakken, pentru 2.200.000 de euro, şi Jan Kuchta, pentru aproximativ 2.000.000 de euro.

Sparta Praga este genul de club care plăteşte 2.000.000 de euro pentru un jucător”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Rareş Pop, marea speranţă a lui Dan Şucu

În opinia lui Mihai Stoica, Rareş Pop va fi o opţiune serioasă pentru atacul Rapidului, nu doar prin prisma plecării kosovarului, ci şi a regulii U21, pe care fostul jucător a UTA-ei o îndeplineşte

”Rapid câştigă nişte bani. Tu zici că pierde sportiv? Gândeşte-te că l-a cumpărat cu bani mulţi pe Rareş Pop. Nu îi faci loc lui? Presupun că nu au dat bani mulţi pe el ca să joace altcineva.

(n.r. sunt fericiţi suporterii Rapidului?) Stai puţin, ce jucători sub vârstă are Rapid? Borza, Vulturar şi Rareş Pop. Clar Rareş Pop, fiind jucătorul pe care s-au plătit bani mulţii...

Ce faci cu Rareş Pop? Joci  (n.r. pentru regula U21) cu Borza? Este riscant”, a adăugat MM Stoica”, a dăugat MM Stoica.

  • 700.000 de euro a primit UTA în schimbul lui Rareş Pop.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare