Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine în naţională după doi ani? Surpriza anunţată în această seară, pentru EURO 2024: "Probabil va fi convocat. Este în Bucureşti" | EXCLUSIV

Revine în naţională după doi ani? Surpriza anunţată în această seară, pentru EURO 2024: "Probabil va fi convocat. Este în Bucureşti" | EXCLUSIV
Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a văzut situaţia fundaşilor centrali din echipa naţională a României şi consideră că o surpriză s-ar putea produce. Conducătorul crede că un fotbalist neconvocat de doi ani îşi poate face loc în lotul final.

Convocare de ultimă oră în lotul pentru EURO? Fostul căpitan poate reveni după doi ani

Edi Iordănescu are probleme de lot înainte de plecarea spre Germania, la EURO 2024. La antrenamentul premergător meciului cu Liechtenstein, patru fotbalişti au lipsit din cauza problemelor medicale

Denis Alibec, Răzvan Marin, Adrian Rus şi Andrei Burcă sunt jucătorii cu probleme, iar dificultăţile de la nivelul fundaşilor centrali l-au făcut pe MM Stoica să creadă că acum ar putea fi momentul revenirii lui Vlad Chiricheş în echipa naţională. 

Conducătorul campion al Superligii, o competiţie susţinută de Superbet, a mai anunţat că fostul căpitan al României nu a plecat în vacanţă, se află în Bucureşti, însă subiectul convocării nu l-a discutat nici cu jucătorul de la FCSB, nici cu stafful selecţionerului Edward Iordănescu. 

"Vlad Chiricheş probabil va ajunge la naţională, din moment ce Burcă şi Rus sunt accidentaţi. Eu aşa cred. Acum două, trei zile Rus era bine şi anunţat titular. Fără să fi vorbit cu Vlad Chiricheş niciodată despre acest subiect, mă gândesc că de asta poate n-a plecat nici el în vacanţă şi e în Bucureşti. Rămâne de văzut. 

La un jucător cu semente lungi ca ale lui Burcă inactivitatea cauzează. Chiricheş se antrenează zilnic. Nu la bază la noi, nu. La bază la noi sunt doar accidentaţi care vin la sală. Chiricheş are un tip cu care colaborează, nu ştiu exact cum îl cheamă, dar cu care stabileşte ce trebuie să mănânce, când trebuie să mânânce. 

Am zis şi eu aşa, aşa cred la Chiricheş. Nu cred că a vorbit cu Edi Iordănescu. Din câte înţeleg Edi nu vorbeşte cu jucătorii, ci secunzii fac serviciile astea", a spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Vlad Chiricheş are 76 de meciuri în echipa naţională

Revenit în România, Vlad Chiricheş (34 de ani) a câştigat titlul cu FCSB şi a fost lăudat pentru aportul său în jocul echipei bucureştene. 

Trecut pe la Tottenham, Napoli sau Sassuolo, Vlad Chiricheş are 76 de meciuri pentru România, dar n-a mai fost convocat de doi ani sub tricolor. 

Fundaşul central a evoluat ultima dată în Liga Naţiunilor, în înfrângerea cu Muntenegru, scor 3-0, de pe 14 iunie 2022. 

Afla mai multe despre: romania liechtensteinromania euro 2024vlad chiriches euro 2024mm stoicaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare