You are here:

MM Stoica, replică acidă pentru fotbalistul care s-a "autopropus" la FCSB: "Perdanţi vor fi cei care cer salarii mari" | EXCLUSIV

MM Stoica, replică acidă pentru fotbalistul care s-a "autopropus" la FCSB: "Perdanţi vor fi cei care cer salarii mari" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre situaţia fotbalistului străin care a încercat să-şi negocieze salariul la FCSB, dar nu a reuşit să ajungă la o înţelegere cu patronul clubului, Gigi Becali.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a comentat incidentul, pe care îl consideră dezavantajos pentru jucătorii care vor încerca să negocieze pentru un salariu exorbitant, la FCSB. Oficialul celor de la FCSB consideră că jucătorii cu pretenţii salariale prea mari pot rămâne la echipele la care activează, pentru că nu vor primi sumele pe care le cer, la FCSB.

MM Stoica: "Jucătorii care cer sume mari nu vor primi şi vor rămâne la echipele la care sunt"

"Da, doar că până la urmă vor fi perdanţi jucătorii care cer sume mari, că nu vor primi şi vor rămâne la echipele la care sunt, pe salariile care sunt. Nu ne-a plecat doar Ovidiu Popescu. Au venit Edjouma, Musi, Kiki şi Popa. Deci nu stăm rău. Ovidiu Popescu, căruia îi mulţumim pentru activitate, nu mai era un 'obişnuit' al 'primului 11'.

'Primul 11' de bază nu-l conţinea, iar de acolo nu am pierdut niciun jucător, în schimb putem câştiga. Am câştigat concurenţă pe anumite posturi, unde jucătorii stăteau liniştiţi, exemplu Risto, că a venit Kiki. Panţîru nu putea să revină la nivelul la care a fost înainte de accidentare, după trei ani era şi culmea. 

Cine şi-a făcut calculele şi a crezut că doar baţi la uşă şi îi aruncă Gigi pachete de bani se înşală. Asta nu ştiu. La mie n-a venit niciun străin să se autopropună, că e mai greu.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare