Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă a intrat în vestiar şi a ordonat: ”Vreau toate mingile pe Sali!”. Ies la iveală noi dezvăluiri şocante despre oficialul FRF

Mihai Stoichiţă a intrat în vestiar şi a ordonat: ”Vreau toate mingile pe Sali!”. Ies la iveală noi dezvăluiri şocante despre oficialul FRF
Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă (68 de ani), este acuzat că a trasat indicaţii tactice obligatorii la lotul naţionalei U17a României.

În luna octombrie a anului trecut, naţionala U17 a României a ratat prezenţa la Turneul de Elită pentru EURO 2023, după ce a încheiat grupa de calificare pe locul trei, cu două înfrângeri (0-3 cu Belgia, 0-3 cu Danemarca) şi un singur succes (4-2 cu Estonia).

Mihai Stoichiţă, acuzat că s-a implicat activ la naţionala U17

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, unul dintre jucătorii aflaţi la acţiune, care a preferat să rămână sub protecţia anonimatului, a povestit cum directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, şi-a făcut prezenţa în vestiar şi a ţinut un discurs halucinant.

La turneul de calificare, în octombrie, la U17, domnul Stoichiţă a venit în vestiar şi ştii ce ne-a zis? «Pe mine nu mă interesează, vreau toate mingile pe Sali. Toate mingile să ajungă neapărat la el. Jucaţi lung, jucaţi cum vreţi, dar toate mingile să ajungă la Sali».

Cum poţi spune tu unei echipe să joace pe un singur jucător? Dacă venea şi ne spunea ceva tactic, cred că nu se supăra nimeni. Ca dovadă, nici nu ne-am calificat la U17. E adevărat că a fost şi vina noastră, dar şi aceste intervenţii din afară influenţează.

Nu se poate aşa ceva! Toţi băieţii din vestiar am rămas şocaţi şi ne uitam unii la alţii. Cred că în sport dacă nu ai încredere în antrenor, nu poţi juca nici măcar la 50% din potenţialul tău, oricât de bun ai fi”, a declarat unul dintre jucătorii echipei naţionale U17 sub anonimat, conform prosport.ro.

  • Selecţionerul naţionalei U17 la acţiune era experimentatul tehnician Ion Marin.

Nu este prima dată când Mihai Stoichiţă este acuzat că ”taie şi spânzură” la echipele naţionale. În urmă cu câteva săptămâni, Cătălin Cîrjan l-a acuzat pe Mihai Stoichiţă că dictează schimbările la juniori. 

De asemenea, ne aducem aminte înjurătura adresată lui Adrian Mutu, dar şi de disputa de la distanţă cu Mirel Rădoi, deranjat de intervenţiile directorului tehnic al FRF. 

Lotul României U17, care a ratat calificarea la EURO 2023

Portari: Bogdan Ungureanu (FC Rapid 1923), Rafael Munteanu (Farul Constanţa), Mate Simon (AFK Csikszereda)*

Fundaşi: Alin Chinteş, Darius Fălcuşan, Alin Techereş (toţi Universitatea Cluj), Eduard Chihaia (Farul Constanţa), Rareş Fătu (Parma / Italia), Tommaso Nistor (S.P.A.L / Italia), Andrei Racu (Atalanta / Italia)

Mijlocaşi: Robert Lăpădătescu (Universitatea Craiova), David Păcuraru, Ionuţ Cercel, Enes Sali, Marius Codreanu (toţi Farul Constanţa), Alexandru Ureche (AFK Csikszereda), Ianis Tarbă (Celta Vigo / Spania), Răzvan Florea (CSA Steaua)

Atacanţi: Alin Cocoş (Farul Constanţa), Vlad Oarga (Viitorul Cluj), Ioan Vermeşan (Ripensia Timişoara)

Afla mai multe despre: stoichitasaliromania u17 

viewscnt
Articole similare