Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a dezvăluit numele clubului mare pe care l-a refuzat: ”Cum puteam să câştig campionatul cu echipa asta?”

Mircea Lucescu a dezvăluit numele clubului mare pe care l-a refuzat: ”Cum puteam să câştig campionatul cu echipa asta?”
Comentarii

Mircea Lucescu este liber de contract de aproape jumătate dea an, însă nu a dus lipsă de oferte.

”Il Luce” stă pe tuşă din noeimbrie 2023, după ce şi-a reziliat contractul cu Dinamo Kiev, echipă pe care a pregatit-o timp de trei ani şi jumătate. Aşa cum era de aşteptat, mai multe cluburi grele, atât din Europa cât şi din Orient, au negociat cu Mircea Lucescu, însă niciunul nu a reuşit să îl convingă să semneze.

Mircea Lucescu dă cărţile pe faţă după ce i-a închis uşa în nas unui colos din Europa

Înaceastă iarnă, Besiktas Istanbul l-a ofertat pe Mircea Lucescu, după ce Riza Calimbay a fost demis de pe banca ”vulturilor negri”. După mai multe discuţii, negocierile au picat, iar Besiktas l-a semnat pentru postul de principal pe lusitanul Fernando Santos, tehnicianul care i-a adus Portugaliei Campionatul European din 2016.

La câteva luni după ce a refuzat-o pe Besiktas, Mircea Lucescu a dezvăluit de ce a ezitat să revină pe banca echipei pe care a mai pregătit-o în perioada 2002-2004.

Tehnicianul a spus că şefii lui Besiktas i-ar fi trasat drept obiectiv câştigarea campionatului, lucru ce părea doar un vis, conducerea înaintându-i o ofertă când echipa se afla la 17 puncte de primul loc.

”Am refuzat-o pe Besiktas. Nu puteam să merg acolo cu un deficit atât de mare de puncte. Cum ai putea câştiga campionatul cu acea echipă? Am spus că mă voi duce doar la început de campionat.

Dacă e posibil, bine, altfel nu mă pot forţa să antrenez în orice condiţii”, a declarat Mircea Lucescu pentru Tuttomercatoweb.

În acest moment, Besiktas ocupă locul 4 în Turcia, cu 46 de puncte, la 35 de lungimi distanţă de liderul Galtasaray.  Lotul ”vulturilor negri” este evaluat de Transfermarkt la 138.000.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: mircea lucescubestikasturciafotbal internaţional 

viewscnt
Articole similare