Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a impus un regim "militar" la Dinamo Kiev. "Nu mi-am simţit picioarele după primul antrenament"

Mircea Lucescu a impus un regim "militar" la Dinamo Kiev. "Nu mi-am simţit picioarele după primul antrenament"

Fotbal

Comentarii

Mijocaşul ghanez al lui Dinamo Kiev, Mohammed Kadiri, este încântat de metodele de pregătire ale antrenorului român, Mircea Lucescu, proaspăt instalat la cârma formaţiei, chiar dacă sunt extrem de dure.

Mircea Lucescu nu are timp de pierdut la Dinamo Kiev. Fanii continuă să pună presiune pe tehnicianul român, iar acestuia îi rămâne doar o singură cale de a linişti apele: titul în Ucraina. Pentru a întrerupe hegemonia rivalei Şahtior, Mircea Lucescu este dispus la multe sacrificii. A adus la prima echipă şi jucătorii exilaţi de fostul antrenor, Alexei Mikhailichenko, iar acest lucru pare să fi fost o alegere inspirată. Toţi trag tare la antrenamente pentru a-l impresiona.

Mohammed Kadiri a recunoscut, pentru presa din Ucraina, faptul că după primul antrenament sub comanda lui Mircea Lucescu a avut nevoie de foarte multă odihnă.

"Cu toţii avem o dispoziţie grozavă şi suntem fericiţi să revenim la antrenamente. Pregătirea din pre-sezon este una foarte importantă, una dificilă. Muncim din greu pentru a ne menţine la un nivel înalt. Mircea Luceste este un profesionist în domeniul său. Este respectat la echipă. Acum, lucrăm foarte mult la tactică, cum să ne apărăm, cum să jucăm compact, cum să trecem de la apărare la atac. Lucruri necesare în fotbal. De asta aveam nevoie. El ne învaţă multe, trebuie să reţinem şi să facem tot ce putem.

Sosirea unui nou antrenor principal este o motivaţie grozavă. În ochii tuturor se vede vede focul la antrenamente. Toţi se luptă acum pentur un loc de titular. Fiecare încearcă şi lucrează la maximum. După primul antrenament, nu mi-am simţit picioarele, am alergat mult. Dar este în regulă, după atâta vacanţă", a declarat Kadiri, pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare