Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, mutarea câştigătoare a lui Dan Şucu la Rapid? "50% e rezolvat. Mişcare foarte inteligentă" | EXCLUSIV

Mircea Lucescu, mutarea câştigătoare a lui Dan Şucu la Rapid? "50% e rezolvat. Mişcare foarte inteligentă" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) este marea miză a Rapidului, după ce l-a îndepărtat pe Cristiano Bergodi ca urmare a rezultatelor slabe din play-off-ul Superligii. Dan Şucu, unul dintre patronii Rapidului, a anunţat că negociază trecerea lui "Il Luce" la Rapid, rămâne de văzut dacă îl va şi convinge.

În direct la Orange Sport, Andrei Vochin a vorbit despre posibila venire a lui Mircea Lucescu la Rapid şi a spus că "e un om care ştie ce are de făcut". Consilierul lui Răzvan Burleanu este convins că înregimentarea lui "Il Luce" ar fi o mutare câştigătoare pentru rapidişti.

Andrei Vochin, convins că Mircea Lucescu la Rapid ar fi o adevărată lovitură: "Mişcare foarte inteligentă"

Dan Şucu lucrează în aceste zile la, poate, cea mai importantă mutare din istoria recentă a Rapidului. Vrea să-l convingă pe Mircea Lucescu să fie antrenor-manager la Rapid, după ce italianul Cristiano Bergodi a fost îndepărtat de pe banca tehnică a echipei.

Vochin este convins că Mircea Lucescu "ştie ce are de făcut", iar el va transforma Rapidul dacă va ajunge la o înţelegere cu Dan Şucu.

"Cred că 50% e rezolvat. Societatea în sine doreşte. E o mişcare foarte inteligenta, ar ajuta Rapidului sa devină din nou club european. Este, nu doar un antrenor, este un om care poate să vină cu o strategie. E un om care ştie ce are de făcut.

Organizare de joc şi club, le-a făcut el singur pe amândouă. Baza Pro Rapid, prin modul cum a cooptat jucatori, ce fel de jucatori. Sabau, Rednic şi langa jucatori tineri. După strategia de abordare a competiţiei", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Mircea Lucescu este liber de contract din noiembrie 2023, de când s-a despărţit de Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: mircea lucescu rapidrapid mircea lucescumircea lucescu dan sucumircea lucescusuperliga 

viewscnt
Articole similare