Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a povestit cum a ajuns pe masa de operaţie: ”Am simţit o apăsare. Când a văzut doctoriţa EKG-ul a făcut ochii mari”

Mircea Rednic a povestit cum a ajuns pe masa de operaţie: ”Am simţit o apăsare. Când a văzut doctoriţa EKG-ul a făcut ochii mari”

UTA

Comentarii

Mircea Rednic (61 de ani) a oferit primele declaraţii după ce a fost operat pe cord, în urma infarctului suferit la meciul cu FCSB.

”Puriul” a povestit experienţele prin care a trecut din momentul primelor semne de slăbiciune şi până a ajuns pe masa de operaţie.

Mircea Rednic: ”Doctoriţa mă întreba cum am condus până aici”

Tehnicianul celor de la UTA Arad a simţit câteva puseuri anormale, însă a crezut că sunt trecătoare. Când a simţit că problema se agravează, a decis să-şi facă un EKG. S-a dovedit o foarte inspirată alegere.

Imediat după primul gol al nostru (n.r. - 2-1 scor final cu FCSB), am simţit ceva. O apăsare, o greutate, nu ştiu cum să explic mai clar. Că apoi şi ceilalţi din staff, jucătorii, au zis: «Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumneavoastră şi v-am strivit!».

Simţeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru şi mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simţit o apăsare.

I-am zis lui «dochi» (n.r. - doctorul) al nostru de la echipă: «Vreau să fac eu un control să stau liniştit!». Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctoriţa de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea uşor ce ochi mari a făcut. «Cum aţi condus până aici?», îmi punea tot felul de întrebări.

M-au dus direct la operaţie, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment”, a declarat Mircea Rednic pentru gsp.ro.

Mircea Rednic a declarat că va mai lipsi de la echipă timp de aproximativ trei săptămâni, deoarece nu are voie să facă efort de niciun fel, însă rămâne cu gândul la elevii săi.

În acelaşi timp, antrenorul a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au dat mesaje de încurajare şi s-au interesat de soarta sa în aceste zile dificile.

Sunt atât de mulţi oameni cărora ar trebui să le mulţumesc, de la Dan Petrescu, Lucescu, Şumi, Haţegan, foşti jucători sau fotbalişti pe care nu-i cunoşteam, alţi oameni simpli cu gânduri bune. Multe cluburi cu mesaje de suflet, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc.

La spital s-au impus restricţii fiindcă tot veneau oameni, se interesau de soarta mea. Mai venea câte unul, băga capul, "e bine, doamnă?", venea lumea în continuu. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulţumesc nimănui”, a completat tehnicianul.

Afla mai multe despre: rednicoperatie cordspital 

viewscnt
Articole similare