Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a vorbit cu Gică Hagi înainte să fie dat afară. Ce plan pusese la cale. EXCLUSIV

Mircea Rednic a vorbit cu Gică Hagi înainte să fie dat afară. Ce plan pusese la cale. EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a avut un dialog cu Gică Hagi, înainte să fie dat afară de la Dinamo.

Mircea Rednic a fost marţi dat afară de la Dinamo, printr-o decizie surprinzătoare luată de Iuliu Mureşan.

Antrenorul în vârstă de 59 de ani a fost informat printr-un mesaj că nu mai este antrenorul lui Dinamo, în timp ce se afla în biroul lui Nicolae Badea.

Potrivit surselor Telekom Sport, înainte să fie demis, Mircea Rednic a avut un dialog cu Gică Hagi, în care i-a vorbit despre planul pe care îl are.

Mircea Rednic a vorbit cu Gică Hagi despre planul pe care-l are

Mircea Rednic a obţinut o singură victorie ca antrenor al lui Dinamo, în cele 10 meciuri pe care le-a condus în Liga 1. În rest, a obţinut 3 egaluri şi a fost învins de 6 ori.

După ultimul meci jucat de Dinamo în acest an, eşec cu 0-2 în faţa Farului, Mircea Rednic a anunţat că lotul va suferi în această iarnă schimbări masive.

Antrenorul în vârstă de 59 de ani era decis să dea afară nu mai puţin de 14 jucători care n-au dat satisfacţie la Dinamo. În locul lor ar fi urmată să vină alţii.

Din informaţiile Telekom Sport, Mircea Rednic se afla în biroul lui Nicolae Badea în momentul în care a primit mesajul că a fost demis.

Cei doi discutau despre strategia de transferuri din această pauză competiţională, astfel încât Dinamo să beneficieze în a doua parte a sezonului de un lot care să o scape de la retrogradare.

Sursele Telekom Sport susţin că Mircea Rednic a vorbit inclusiv cu Gică Hagi pentru a transfera la Dinamo câţiva jucători de la Farul Constanţa.

Cel mai probabil ar fi fost vorba despre jucători care au prins mai rar echipa la Farul. Gică Hagi îşi dăduse acordul să o ajute pe Dinamo, dar discuţiile au rămas în aer după ce Mircea Rednic a fost dat afară.

Acum, câţiva dintre jucătorii care erau pe lista neagră a lui Mircea Rednic vor mai primi o şansă, astfel că nu vor fi la fel de multe plecări.

Mircea Rednic, surprins că a fost dat afară

În ciuda rezultatelor foarte slabe, Mircea Rednic s-a declarat surprins de măsura anunţată de Iuliu Mureşan. Acesta îşi făcuse planul pentru a o întări pe Dinamo în această iarnă şi nu primise vreun semn că urma să fie demis:

”Este surpriza vieţii mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla aşa ceva. Vreau să văd şi ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.

Ce înseamnă un comunicat? Între mine şi Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a declarat Mircea Rednic pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare