You are here:

Mircea Rednic, antrenorul care îşi trimite jucătorii la bere: ”Să bea două în loc de una, chiar şi pe a treia”. Ce probleme de lot are UTA

Mircea Rednic, antrenorul care îşi trimite jucătorii la bere: ”Să bea două în loc de una, chiar şi pe a treia”. Ce probleme de lot are UTA

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (62 de ani), a prefaţat duelul cu Poli Iaşi, din Superliga României.

UTA Arad o întâlneşte pe Poli Iaşi, luni, de la ora 18:00, în etapa a 10-a din Superliga României.

Rednic, din nou savuros la conferinţa de presă. Ce probleme de lot are la UTA

La conferinţa de presă, Mircea Rednic a subliniat faptul că lotul său este decimat de accidentări. Cea mai nouă problemă medicală din echipa arădeană îl va ţine pe jucător mai bine de o lună de zile departe de teren. 

De asemenea, Rednic a vorbit şi despre situaţia din clasament a celor de la UTA, echipă care se află pe locul 14 din 16, cu o singură victorie stagională.

”Să începem cu situaţia lotului. În afară de Iliev, care nu a recidivat, dar a suferit o nouă ruptură musculară şi va mai sta în jur de 6-8 săptămâni, a apărut şi accidentarea lui Ravy Tsouka în acest meci. Are o ruptură, va lipsi 4-6 săptămâni.

Erau doi jucători importanţi, în special Ravy Tsouka, care deja intrase în ritm. Am riscat cu el pentru că a avut nişte probleme în cursul săptămânii şi nu s-a antrenat primele două zile. Asta e fotbalul, implică foarte mult efort. Este şi vina mea, pentru că trebuia să protejez jucătorii care au venit mai târziu şi nu au prins perioada de pregătire.

Cornel Râpă abia aşteaptă să intre. Câmpanu a răcit după meci şi abia ieri a început antrenamentul cu echipa. Mă gândesc dacă îl voi lua în lot sau nu.

În rest, toată lumea este pregătită. Avem încă un meci acasă şi ne dorim foarte mult să câştigăm, să spargem gheaţa şi ghinionul din această perioadă. O victorie înseamnă foarte mult, înseamnă doar 4 puncte până la locul 6 şi încă mai putem să ne atingem obiectivul.

E un melanj de limbi în vestiar. Nu există un lider care să scoată jucătorii la o bere după meci. Au fost o singură dată, iar atunci şi-au dat palme (n.r. - la ziua lui Costache). Benga (n.r. căpitanul echipei) e superprofesionist, dar e mai moale. E preocupat mai mult de nutriţie, de antrenamente.

Eu le-am spus jucătorilor că la alte echipe, indiferent de rezultat, după meci ieşeam în oraş. Să bea două beri în loc de una, chiar şi pe a treia, dar să se oprească apoi”, sună doleanţa tehnicianului de la UTA, faţă de unitatea echipei, care are de suferit.

Sunt sigur că lucrurile se vor schimba cu o victorie. Eu cred în lotul acesta. Îmi asum tot ce s-a întâmplat la echipă. Nu uitaţi, în urmă cu un sezon eram în aceeaşi situaţie”, a declarat Rednic, înainte de meci.

Afla mai multe despre: mircea rednicsuperligauta arad 

viewscnt
Articole similare