Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, gata să bage bani într-un club din fotbalul românesc: "La Dinamo nu s-a putut"

Mircea Rednic, gata să bage bani într-un club din fotbalul românesc: "La Dinamo nu s-a putut"

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani) e gata să investească într-un club din fotbalul românesc. "Puriul", care are o legătură strânsă cu Dinamo, vrea să bage bani într-o echipă din România, dar a spus că la Dinamo nu s-a putut să "pompeze" capital, deşi "câinii" caută un investitor care să îi scoată din criză.

Mircea Rednic, gata să bage bani într-un club din fotbalul românesc: "La Dinamo nu s-a putut"

Ultimul mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo s-a încheiat cu demiterea "Puriului" de pe banca tehnică a echipei. Totuşi, antrenorul are o legătură strânsă cu Dinamo, ca jucător şi antrenor, fiind ultimul tehnician care a adus titlul în Ştefan cel Mare.

Liber de contract de când a plecat de la Dinamo, Mircea Rednic a dezvăluit că e tentat să bage bani într-un club din fotbalul românesc. A încercat să o facă la Dinamo, dar "nu s-a putut". Rednic a fost să vadă meciul FC Braşov - Metaloglobus 0-2, din Liga 2, iar la finalul partidei a dezvăluit că e tentat să bagi bani într-un club.

Dinamo nu e o opţiune pentru Mircea Rednic pentru că "nu s-a putut". "Puriul" a fost întrebat dacă vrea să investească la Braşov, unde are o relaţie bună cu conducerea şi cu autorităţile locale.

"Nu ştiu ce să spun. La Braşov există potenţial, nu se ştie niciodată. Eu am o legătură strânsă cu cei din conducerea clubului, dar şi cu autorităţile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut...", a spus Rednic, potrivit Liga2.ro.

Dinamo caută investitor, Rednic a vrut să bage bani în Ştefan cel Mare

Într-o situaţie financiară complicată, fiind în insolvenţă, Dinamo caută un om potent financiar care să aducă bani mulţi în Ştefan cel Mare. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit că are discuţii cu oameni de afaceri.

"Unul dintre cei doi potenţiali investitori cu care discutăm s-a retras, a transmis că nu vrea să se asocieze cu niciun fel de scandal, cu ceilalţi lucrurile evoluează foarte încet pentru gustul meu.

A mai apărut încă cineva, dar nu mă hazardez să spun ceva foarte concret. E vorba despre un alt fond de investiţii din Europa. (...)  Suntem departe de acest punct. Un investitor serios care vrea să preia clubul ar trebui să prezinte garanţii de în jur de 20 de milioane de euro, plus să aibă capacitatea de a achita datoriile la zi din planul de reorganizare, în jur de zece milioane de euro", a spus Răzvan Zăvăleanu.

Mircea Rednic a fost tentat să fie chiar investitor la Dinamo, după ce în ultimele mandate a împrumutat mai mereu clubul cu bani.

Afla mai multe despre: mircea rednicbanidinamofc brasovinvestitor 

viewscnt
Articole similare