Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, ironii la adresa propriei echipe după înfrângerea cu Argeş: ”Am câştiga meciuri de 75-80 de minute”. Nica, luat la rost de ”Puriu”

Mircea Rednic, ironii la adresa propriei echipe după înfrângerea cu Argeş: ”Am câştiga meciuri de 75-80 de minute”. Nica, luat la rost de ”Puriu”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut confruntarea din optimile Cupei României, scor 1-2, împotriva lui FC Argeş, după ce deschisese scorul în debutul reprizei secunde.

Dinamo a continuat parcursul slab din acest sezon şi a fost eliminată din Cupa României, pe teren propriu, de FC Argeş. 2-1 s-au impus piteştenii în Ştefan cel Mare, după ce câştigaseră în urmă cu scurt timp cu 2-0 pe acelaşi teren, tot împotriva ”câinilor”.

Ţîră deschisese scorul pentru Dinamo în debutul reprizei secunde, înainte ca Isfan să egaleze, cu mai puţin de un sfert de oră rămas. Apoi, formaţia pregătită de Mircea Rednic a încasat un gol în ultimele secunde, aşa cum ne-a obişnuit, şi a pierdut meciul.

Din patru meciuri în care ”Puriul” a condus-o pe Dinamo după revenire, trei dintre ele s-au terminat cu un gol încasat târziu de ”câini”. Cu UTA şi cu Rapid, ”câinii” au pierdut victoriile din mână în ultimele secunde, în timp ce FC Argeş a eliminat-o pe Dinamo din cupă cu un gol la ultima fază.

Mircea Rednic, ironii la adresa propriei echipe după înfrângerea cu Argeş

După înfrângerea în faţa piteştenilor, Mircea Rednic a tunat. Tehnicianul şi-a ironizat proprii jucători şi l-a făcut praf pe Constanin Nica. ”Puriul” a afirmat că fundaşul nu va mai primi vreo şansă, dar a recunoscut că va fi ”obligat” să îl mai folosească pe Ţîră, după ce acesta a marcat în poarta Argeşului.

”(n.r. ce trebuie schimbat ca Dinamo să înceapă să câştige?) Să fie meciuri de 75 minute, 80 de minute sau 90 de minute să nu mai jucăm prelungiri. Prea mult se joacă. (n.r. Nica şi Ţîră mai au vreo şansă?) Păi Ţîră a arătat că pot să îi mai acord o şansă.

Dar celălalt ...nu poţi la experienţa ta să îl laşi pe Latovlevici să se întoarcă. El, săracul, nu a mai jucat de doi ani. Sunt mulţi care aici sunt de vreo 3-4 ani, i-am lăsat aici şi tot aici i-am găsit şi au fost, s-au plimbat, împrumutaţi şi nu au reuşit pe unde au fost şi tot la Dinamo au ajuns”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicdinamo argeş 

viewscnt
Articole similare