Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic transferă pe bandă rulantă la UTA. Un vârf cu goluri în Cipru, Serbia sau Finlanda a venit la Arad

Mircea Rednic transferă pe bandă rulantă la UTA. Un vârf cu goluri în Cipru, Serbia sau Finlanda a venit la Arad

UTA

Comentarii

Mircea Rednic (61 de ani) continuă campania de achiziţii la UTA Arad, în această vară.

Ultimul jucător transferat de Mircea Rednic la Arad este un atacant austriac, Aleksandar Vucenovic, care în ultimul an a evoluat în Cipru, la EN Paralimni.

  • Aleksandar Vucenovic este cotat la 200.000 de euro, conform transfermarkt.de.

Aleksandar Vucenovic a semnat cu UTA Arad

Aleksandar Vucenovic vine după cel mai bun sezon al carierei, în prima ligă din Cipru, la Paralimni, unde a marcat 9 goluri şi oferit 3 pase decisive în 36 de partide. Din păcate, echipa sa a retrogradat în liga secundă, la finele sezonului.

Bun venit, Aleksandar Vucenovic!

UTA şi atacantul austriac Aleksandar Vucenovic au ajuns astăzi la un acord asupra unui contract valabil pentru următoarele două sezoane.
Atacantul în vârstă de 25 de ani, născut pe 10 octombrie 1997, măsoară 1.88 m şi vine din Cipru, de la EN Paralimni. În sezonul trecut din prima ligă cipriotă a evoluat în 36 de jocuri, a înscris 9 goluri şi a oferit 3 pase decisive, iar în două jocuri din Cupa Ciprului, a punctat o dată.

Crescut la juniorii celor de la ASK Wilhelmsburg, a mai trecut în carieră pe la St. Pölten(Austria), SKF Sered(Serbia), FC Haka(Finlanda) şi Zeljeznicar(Bosnia şi Herţegovina).
Bun venit, Aleksandar şi cât mai multe goluri în tricoul roş-alb!
”, a fost anunţul clubului arădean pe reţele sociale.

Mircea Rednic a transferat ”angro” în această vară, la UTA: 

  • Godberg Cooper (Chindia), Denis Dumitraşcu (Chindia), Cătălin Carp (UFA), Marko Roganovic (KF Laci), Andrej Fabry (Skalica), Marcelo Freitas (Ituano), Kyvon Leidsman (TOP Oss), Ivaylo Markov (Podbeskidzie), Albert Stahl (Rapid), Herald Marku (liber), Stefanos Stroungis (liber), Marko Stolnik (NK Varazdin), Aleksandar Vucenovic (EN Paralimniou, Cipru).

Afla mai multe despre: aleksandar vucenovic 

viewscnt
Articole similare