Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, bucuros după remiza de la Botoşani. A anunţat un nou transfer la UTA: ”A semnat”. Mesaj clar pentru jucătorul eliminat

Mircea Rednic, bucuros după remiza de la Botoşani. A anunţat un nou transfer la UTA: ”A semnat”. Mesaj clar pentru jucătorul eliminat

UTA

Comentarii

Antrenorul formaţiei UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), a tras concluziile după remiza dramatică reuşită pe terenul celor de la Botoşani.

FC Botoşani şi UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

La Botoşani, prima repriză a fost întreruptă în minutul 24 de arbitrul Vlad Băban, după ce unui spectator aflat în tribuna suporterilor arădeni i s-a făcut rău. Medicii prezenţi la stadion au intervenit, iar partida a fost reluată după trei minute. 

În minutul 28, arbitrul a acordat penalty după un henţ în careu al lui Stolnik, verificat şi la VAR. A executat Eduard Florescu şi a înscris în minutul 30. 

În minutul 42 al meciului, ambulanţa în care se afla suporterul căruia i s-a făcut rău a plecat spre spital şi meciul a fost din nou întrerupt, dar pentru puţin timp.

Oaspeţii  au egalat în minutul 48, când Cătălin Carp a reluat în plasă balonul respins de Ducan la şutul lui Rareş Pop. În minutul 52, a urmat al doilea gol al gazdelor, marcat de Ilicic şi FC Botoşani revenea în avantaj. 

Până la final, arădenii au rămas în zece după eliminarea lui Cătălin Carp, cu roşu direct, din minutul 82, dar elevii lui Mircea Rednic au egalat în minutul 90+7, prin Cooper, care a înscris din centrarea lui Stahl – ambii jucători introduşi pe teren în repriza secundă.

La finalul meciului, Mircea Rednic a comentat desfăşurarea jocului, s-a bucurat pentru punctul obţinut, a anunţat un nou transfer la UTA Arad, dar l-a criticat pe Carp.

”Meciul a fost de înaltă tensiune, de alt risc. Am început prost. Am făcut mult greşeli. A venit un gol pe o greşeală mică, pe care doar VAR-ul a văzut-o. Prima repriză a aparţinut celor de la Botoşani, au avut o circulaţie mai bună. Ne-au creat probleme, au avut situaţii.

Repriza a doua, jucătorii care au intrat, au făcut diferenţa. I-am surprins cu jucători din linia a 2-a. Pot să spun că a fost ok. Când rămâi în 10, după cartonaşul lui Carp... Îmi pare bine că băieţii nu au cedat.

Au avut dificultăţi cu mingile din lateral. Stahl a centrat perfect. Lui Cooper nu-i place mingea la cap, cred că de la şampon.

A mai venit un fundaş dreapta. (n.r. Tiberiu) Căpuşă a semnat astăzi”, a declarat Rednic, după meci.

În clasamentul Superligii, UTA Arad se află pe locul 14, cu 8 puncte.

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare