Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsuri de urgenţă luate Voluntari, după eşecul cu Poli Iaşi: ”A fost o şedinţă. Antrenorii pleacă, vin”

Măsuri de urgenţă luate Voluntari, după eşecul cu Poli Iaşi: ”A fost o şedinţă. Antrenorii pleacă, vin”

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul din acte al celor de la FC Voluntari, Marin Dună, a tras nişte concluzii dure după eşecul suferit contra lui Poli Iaşi.

FC Voluntari a pierdut pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 1-2, în etapa a 10-a din Superliga României.

Marchioni a deschis scorul la Voluntari şi i-a adus în avantaj pe ieşeni în minutul 23. După numai trei minute, Nemec a egalat pentru ilfoveni, dar cum asistentul a semnalizat un posibil ofsaid la Boboc, golul a fost verficat de VAR şi a fost validat după o pauză de aproape patru minute. 

FC Voluntari a mai înscris o dată, în minutul 40, prin Florea, dar golul nu a fost validat, din cauza unei poziţii de ofsaid la Nemec. În minutul 43, Andrei Gheorghiţă i-a adus pe oaspeţi în avantaj cu un şut la colţul lung.

Repriza secundă a adus un nou gol anulat pentru gazde, la Nemec, în minutul 47. În minutul 62 s-a dictat penalty la atacul lui Samayoa asupra lui Dumiter, acelaşi Nemec a executat, însă a trimis în bară.

Reacţia celor de la Voluntari, după eşecul cu Poli Iaşi

La finalul meciului, Marin Dună, antrenorul din acte al Voluntariului, a vorbit despre şedinţa ţinută în vestiarul echipei după acest eşec şi a precizat că sunt posibile nişte măsuri drastice.

”Din păcate am mai pierdut un joc, nu prea ne iese nimic. Avem trei patru penalty-uri, nici nu ştiu câte am ratat. Important este jocul, care nu ne-a ieşit nici astăzi. Bine, nici din partea celor de la Iaşi nu a fost un joc bun. A fost un joc urât, ăsta e adevărul.

Noi am ratat ocaziile. Ajungem în careu, le ratăm cu seninătate, am ratat şi penalty, putem să ne găsim fel de fel de alibiuri. Jucătorii care au fost trebuia să dea totul să câştigăm acest joc, care era foarte important pentru moralul echipei.

E adevărat, se spune că antrenorii pleacă, vin. La urma urmei, jucătorii intră pe teren şi trebuie să rezolve jocul, dar asta e viaţa, vom vedea ce se va întâmpla. Mergem înainte, va veni un joc greu în Cupă, cu Farul.

Nu a fost o şedinţă cu conducerea, a fost o şedinţă cu noi, cu antrenorii, sunt nişte lucruri de pus la punct, pentru că trebuie să dăm mult mai mult decât am dat până acum. Valoare este în cadrul lotului, dar trebuie să fie mai multă dorinţă, mai multă agresivitate, mai multă dăruire.

Despre asta e vorba, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, în fotbalul românesc nu e un nivel foarte ridicat. În afară de 4-5 echipe, restul sunt cam acolo toate.

Sigur (n.r. Vă temeţi pentru continuitatea staff-ului din care faceţi parte?) Din punctul ăsta de vedere am învăţat să nu îmi pun o presiune inutilă. Dacă se va întâmpla ceva, se va întâmpla oricum.

Nu are rost să îmi pun presiune. Vom vedea, se va discuta şi vedem ce decizie se va lua. Jucătorii trebuie să dea totul pe teren, ei intră pe teren şi trebuie să respecte toate lucrurile pe care le pregătim.

Aici ne-a bătut Iaşiul azi, un pic mai multă dorinţă. Mă uitam în a doua repriză, ajungeam foarte lejer în preajma careului, dar deciziile nu erau cele mai bune”, a declarat Marin Dună, după meci.

FC Voluntari se clasează pe locul 13, cu zece puncte după 10 etape.

Afla mai multe despre: voluntarimarin dunasuperliga 

viewscnt
Articole similare