Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu, acuzat de "multe infracţiuni şi fals"! A rupt tăcerea: calvar la FCU Craiova 1948 | BREAKING NEWS. UPDATE | Reacţia oltenilor

Mititelu, acuzat de "multe infracţiuni şi fals"! A rupt tăcerea: calvar la FCU Craiova 1948 | BREAKING NEWS. UPDATE | Reacţia oltenilor

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 şi Adrian Mititelu, patronul echipei, sunt acuzaţi de un fost jucător de "infracţiune şi fals" în ceea ce priveşte contractul dintre cele două părţi.

UPDATE 5 august, 14:02 - Ca urmare a declaraţiilor făcute de Piccolomo în presa din Brazilia, FCU Craiova 1948 a emis un comunicat în care oferă o replică.

Redăm mai jos, în integralitate, reacţia FCU Craiova 1948:

"În legătură cu informaţiile apărute în presa cu privire la relaţia dintre FCU si Giovanni Piccolomo:
-Jucătorul este în culpă faţă de clubul nostru, deoarece a rupt unilateral contractul scadent în 30 iunie 2025.
Deşi a semnat un angajament perfect valabil, jucătorul nu s-a mai prezentat la reunirea echipei din 16 iunie 2023, comunicând clubului că contractul încheiat nu ar fi valabil, încurajat fiind, se pare, şi de acţiunile jucătorului Andre Duarte.
-Precizam faptul ca jucătorul şi-a dat acordul scris, inclusiv pentru opţiunea de prelungire a contractului, iar alegaţiile acestuia cu privire la un presupus fals sunt doar declaraţii nereale şi  iresponsabile, făcute probabil pentru a linişti clubul unde s-a legitimat provizoriu în prezent, în Brazilia.
Precizăm că jucătorul a fost asistat de impresari la încheierea acestor acte. Orice presupus fals poate fi dovedit foarte uşor.
-În prezent, Piccolomo a obţinut cartea verde provizorie până la derularea litigiului la FIFA/TAS, acolo unde clubul nostru a depus o acţiune în vederea constatării faptului că jucătorul şi clubul AVAI din Brazilia au denunţat unilateral contractul şi, prin urmare, trebuie sa suporte în solidar consecinţele contractuale penalizatoare stabilite în contract.
Mai mult, clubul va solicita suplimentar daune pentru afirmaţiile nereale şi calomniatoare făcute de către jucător.
-De asemenea, clubul arată că nu datorează nicio suma de bani lui Giovanni Piccolomo, din contră, în acest moment, acesta a produs prejudicii clubului care i-a întins o mână oferindu-i un contract generos", se arată într-un comuncat oficial al oltenilor.


Giovanni Piccolomo (29 de ani), plecat de la FCU Craivoa 1948 la Avai, în liga a doua din Brazilia, a povestit în presa din Brazilia ce ar fi păţit la echipa lui Adrian Mititelu. Patronul oltenilor şi clubul din Bănie sunt acuzaţi de Piccolomo de falsificarea semnăturii şi "infracţiuni".

Adrian Mititelu şi FCU Craiova, arătaţi cu degetul de un fost jucător: "Multe infracţiuni, mi-au falsificat semnătura!"

Oltenii lui Mititelu l-au adus pe Piccolomo pentru şase luni, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani dacă ambele părţi sunt de acord. Giovanni Piccolomo a povestit că clubul lui Mititelu a încercat să-i falsifice semnătura pentru a activa clauza de prelungire a contractului.

Piccolomo susţine că FCU Craiova 1948 a dorit să-l păstreze fără voia sa. De asemenea, brazilianul a spus că a trăit o experienţă neplăcută în Bănie, cu întârzieri la salariu.

"Contractul a fost pentru şase luni şi exista o clauză pentru încă doi ani dacă ambele părţi erau de acord. Când s-a terminat contractul de şase luni am aflat că ei activaseră clauză de prelungire fără consimţământul nostru. De aceea am petrecut mult timp antrenându-mă separat, am mers la FIFA cu o serie de probleme.

Exista chiar şi o semnătura falsă pe contract, care aproape că mi-a împiedicat venirea aici (n.r. - la Avai). Au fost comise multe infracţiuni, vreau să avertizez jucătorii. Nu mergeţi la acest club!", a spus Giovanni Piccolomo, conform Globo.

Corinthians, Ponte Preta, Portuguesa, Sao Bento, Atletico Paranaense, Tigres, Nautico, Goias, Coritiba, Cruzeiro, Avais, Sport Recife şi FCU Craiova 1948 sunt echipele din Cv-ul de fotbalist profesionist al lui Giovanni Piccolomo.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Giovanni Piccolomo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian mititelu fcu craiova 1948giovanni piccolomo fcu craiova 1948giovanni piccolomo adrian mititelusuperliga 

viewscnt
Articole similare