Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă răsuflă uşurat după emoţiile cu Voluntari: ”Nu credeam că se poate întâmpla iar la noi aşa ceva”

Mitriţă răsuflă uşurat după emoţiile cu Voluntari: ”Nu credeam că se poate întâmpla iar la noi aşa ceva”
Comentarii

Jucătorul celor de la Universitatea Craiova, Alex Mitriţă (29 de ani), a tras concluziile după victoria cu emoţii în faţa lui FC Voluntari.

Universitatea Craiova a reuşit să câştige contra lui FC Voluntari, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 27-a

Oltenii au început ideal meciul de la Craiova: bară Creţu în minutul 2 şi gol Baiaram în minutul 7. 

Ilfovenii au egalat după numai un minut, prin Dumiter, dar golul a fost anulat pentru offside. 

Elevii lui Dică au pus presiune pe gazde, au cerut un penalti în minutul 24, la un duel al lui Carnat cu Bancu, şi au reuşit să egaleze în minutul 54, tot după un penalty. 

Dumiter a fost faultat în careu de portarul Laurenţiu Popescu şi Robert Popescu a egalat pentru Voluntari. 

Golul victoriei craiovene a fost înscris în minutul 84 de Maldonado, cu o lovitură de cap. Jucătorul hondurian abia intrase pe teren, în minutul 82. 

Mekvabishvili a trecut pe lângă gol pe final de meci, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalti în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de portarul craiovean. După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia, astfel că Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1.

Prima victorie acasă în 2024 a venit greu pentru Universitatea Craiova: ”Am avut mari emoţii”

La finalul meciului, Alex Mitriţă a precizat că această victorie cu Voluntari trebuie dublată şi cu una contra Petrolului, următorul adversar din campionat.

”Importante sunt cele trei puncte, chiar dacă jocul a fost echilibrat. Aveam nevoie de victorie, nu conta cum am obţinut victoria. Ne menţinem acolo sus. Nu vreau să mă gândesc dacă suntem în playoff. 

Dacă nu facem o figură frumoasă la Petrolul, degeaba am câştigat în această seară. Am avut mari emoţii, nu credeam că se poate întâmpla iar la noi aşa ceva. Nu a fost contact din ce am văzut”, a declarat Mitriţă, după meci.

În clasament, craiovenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce formaţia ilfoveană este pe 14, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: craiovaalex mitritasuperliga 

viewscnt
Articole similare