adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM nu îl doreşte pe Boli la FCSB, dar a indicat ce fundaş ar putea lua locul rezervat de Becali pentru ivorian: ”El nici nu joacă la Botoşani” | EXCLUSIV

MM nu îl doreşte pe Boli la FCSB, dar a indicat ce fundaş ar putea lua locul rezervat de Becali pentru ivorian: ”El nici nu joacă la Botoşani” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat despre transferul lui Kevin Boli la FCSB şi a recunoscut că nu l-ar dori pe jucătorul lui FC Botoşani la echipă. În schimb, managerul general al vicecampioanei a indicat ce fundaş central poate lua locul rezervat de Becali pentru Boli

Marţi, Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Valeriu Iftime pentru transferul lui Kevin Boli, fotbalist pe care îl dorea de ani buni şi pe care reuşeşte să pună într-un final mâinile, la fel ca în cazul lui Billel Omrani.

Ivorianul nu a evoluat prea mult de când s-a transferat la FC Botoşani, dar acest lucru nu l-a determinat pe Gigi Becali să se renunţe la transferul său.

Totuşi, nu toţi cei de la FCSB gândesc ca patronul, iar MM Stoica este de părere că vicecampioana nu are nevoie de investiţii pentru a îşi ”asigura” centrul apărării pentru a doua parte a sezonului.

În opinia managerului general al FCSB, Iulian Cristea poate ocupa fără probleme locul pe care i l-a rezervat Gigi Becali lui Kevin Boli, acesta fiind din nou apt din punct de vedere medical.

”Boli nici nu joacă la Botoşani”

MM Stoica a dezvăluit că fundaşul central s-a recuperat după accidentarea suferită la naţională şi poate reveni foarte curând la echipă.

”(n.r. Boli vine în iarnă?) Boli nici nu joacă la Botoşani. Poate să vină, există aeroporturi, are cu ce să vină. Pentru mine... noi suntem acoperiţi.

Tamm, Dawa, Cristea şi Haruţ, în opinia mea, sunt jucători suficienţi pentru a acoperi o a doua parte a sezonului în care jucăm la săptămână.

Mai departe... nu eu fac transferuri. Cristea poate să joace şi acum, se antrenează normal, cu echipa, nu are doar antrenamente integrate, ci se antrenează normal.

(n.r. şi de ce nu ar putea să apară la joc?) Pentru că echipa câştigă cu Dawa şi Tamm. Şi pentru că una este medical să fii 100%, alta e să îşi recapeţi forma sportivă 100%.

Nu are niciun sens un fundaş central, pe terenurile astea, a fost un teren foarte greu la Botoşani... pentru ce să rişti cu el?”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

viewscnt
Articole similare