Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, după ce Farul a câştigat procesul la TAS: ”Doar CSA Steaua joacă degeaba!” | EXCLUSIV

MM Stoica, după ce Farul a câştigat procesul la TAS: ”Doar CSA Steaua joacă degeaba!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Farul a câştigat procesul la TAS. Judecătorii de la Lausanne au anulat decizia Corpului de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA, iar acum forul continental este nevoit să reanalizeze cazul privind licenţa de participare a Farului Constanţa în cupele europene.

MM Stoica, după ce Farul a câştigat procesul la TAS: ”Doar CSA Steaua joacă degeaba!” | EXCLUSIV 

Liderul la zi al Ligii 1 a primit o veste excelentă. Farul Constanţa a câştigat procesul la TAS cu cei de la UEFA şi are cale liberă către participarea în cupele europene în sezonul viitor.

Decizia favorabilă de la TAS obţinută de Farul Constanţa a atras o reacţie şi din partea lui Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a profitat de situaţie şi i-a înţepat pe rivalii de la CSA Steaua. 

”Dacă Farul nu avea dreptul să joace în cupele europene, era o chestie ca în Liga 2... cum e CSA Steaua, doar ea joacă degeaba în Liga 2, degeaba! Că nu are drept de promovare. Pentru ce să joci? Aşa e totul ok, după decizia asta.

O să fie cel mai puternic play-off, asta era singura necunoscută, asta legată de Farul. Au fost echipe care s-au prezentat degeaba în play-off şi au stricat totul”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Cum a ajuns Farul în această situaţie?

Problemele echipei lui Hagi au început în momentul în care "Regele", în vara anului 2021, a preluat numele Farul şi l-a adăugat echipei sale din prima ligă, FC Viitorul. Prin această mişcare, Hagi a urmărit să atragă suporterii Farului şi să mute echipa la Constanţa pentru a putea evolua pe noul stadion care va fi construit în următorii ani.

În aceste condiţii, comisia UEFA a considerat că există o fuziune între Farul şi FC Viitorul, fuziune din care a rezultat un club nou. Astfel, conform regulamentelor forului intern, noile cluburi nu au drept de participare în cupele europene în primii trei ani.

Acum, în urma deciziei anulate de judecătorii TAS, Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA este nevoit să reanalizeze cazul Farului şi să ia o nouă decizie în privinţa participării clubului constănţean în cupele europene.

”Ce idee bună!”. Panduru s-a prins de strategia Rapidului. Ce pune la cale Adi Mutu | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare