Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, intrigat de răspunsul lui Vasile Dîncu în privinţa prezenţei FCSB pe Stadionul Steaua! ”Bun al poporului, dar nu ar trebui să joace pe el Florin Tănase!” EXCLUSIV

MM Stoica, intrigat de răspunsul lui Vasile Dîncu în privinţa prezenţei FCSB pe Stadionul Steaua! ”Bun al poporului, dar nu ar trebui să joace pe el Florin Tănase!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a reacţionat, în exclusivitate, pentru Orange Sport, după ce ministrul Apărării Naţionale a spus că FCSB nu va juca în Ghencea.

Mihai Stoica a reacţionat după ce l-a auzit pe Vasile Dîncu

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naţionale, a vorbit în premieră despre posibilitatea ca FCSB să joace pe stadionul Ghencea, noua arenă a Stelei. Dîncu a oferit un răspuns evaziv, dar din care lasă mai mult de înţeles că echipei lui Gigi Becali nu-i va fi permis accesul în Ghencea.

FCSB vrea să joace pe Ghencea un eventual meci cu titlul pe masă împotriva lui CFR Cluj, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1, şi a exprimat această dorinţă prin vocile lui Gigi Becali şi Florin Tănase, patronul şi căpitanul roş-albaştrilor.

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naţionale, a comentat declaraţiile făcute de Gigi Becali şi Florin Tănase la TV, dar nu a dat un răspuns ferm în privinţa accesului FCSB pe noul stadion din Ghencea. FCSB urmează să facă solicitare oficială către CSA Steaua pentru a-i fi permis să joace meciul cu CFR pe arena din Bulevardul Ghencea.

MM Stoica a recunoscut că a citit declaraţia lui Vasile Dîncu şi nu a înţeles. Oficialul FCSB a spus că îl depăşeasc aceste probleme şi că nu găseşte o logică pentru acest subiect. 

”Steaua, stadion pe bani publici, interzis echipelor de fotbal. Mai bine aţi întreba guvernanţii, eu zic că reacţia de azi am citit-o de cateva ori şi nu am înteles-o. Pentru că înteleg că este un bun al poporului român, plătitori de taxe, dar nu ar trebui să joace pe el Florin Tănase, al carui salariu este în priemele, nu ştiu 100 din Romania. Că nu ştiu cine câştigă banii ăştia, implicit este unul dintre cei mai mari plătitori de taxe individual din România.

Mărturisesc că pe mine mă depăşesc aceste probleme pentru că nu realizez, deşi mă chinui, să văd logica, văd doar fracturi imense, crevase de logică”, a spus MM Stoica, în exclusvitate, pentru Orange Sport.

Ce a a spus Vasile Dîncu

"Nu am auzit că ar fi investit cineva aici. Eu sunt cel care a pus în proiect acest stadion, nu căpitanul de la FCSB sau alt căpitan. A investit statul român în acest stadion, prin CNI. Poporul român revendică acest stadion.Această problemă ţine de oportunităţile pe care le avem în acest moment de disponibilitatea stadionului, nu faptul că echipa lui Becali, care se revendică de la Steaua, trebuie să joace pe acest stadion. Nu avem un contract cu clubul FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Deci din acest punct de vedere, nu putem da un răspuns acum. Poate că încă nu este niciun eveniment la acea dată la care se va disputa ultimul meci din play-off, dar nu am discutat cu conducerea clubului pentru asta şi nu ştiu care e situaţia.

Când va fi cazul, o să vedem ce evenimente avem, dacă avem. Domnul Becali nu închiriază stadioane, dar probabil că ar putea închiria unde vrea. Probabil că trebuie şi cei care sunt proprietari aici să accepte acest lucru. E o problemă care ţine şi de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulţi campioni mondiali şi sigur că vocea acestei comunităţi este importantă pentru oricine", a spus Vasile Dîncu.

De asemenea, Dîncu a ţinut să precizeze că nu are legătură şi nici nu simpatizează vreo echipă din Liga 1: "Nu eu decid cine intră pe Ghencea din Liga 1. Sunt chestiuni comerciale, cred, care ţin de program. Eu înţeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar aşa, nu reacţionează chiar toată lumea din ţara asta pentru că cineva vorbeşte la TV. Asta e o chestiune administrativă, se ia pe bază de raţionamente pragmatice, valorice, sau de altă natură, dar nu emoţionale. Nu ţin cu nimeni, eu sunt din Bistriţa, nu sunt nici de la CFR, nici de la Dinamo", a mai spus oficialul Statului.

Afla mai multe despre: fcsb-steaua-mm stoica 

viewscnt
Articole similare