Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica "l-a desfiinţat" pe decarul naţionalei României: "M-a şocat. Singur cred că-şi ia tricoul cu numărul 10" | EXCLUSIV

MM Stoica "l-a desfiinţat" pe decarul naţionalei României: "M-a şocat. Singur cred că-şi ia tricoul cu numărul 10" | EXCLUSIV
Comentarii

Evoluţia decarului naţionalei României, Alexandru Maxim, l-a indignat pe expertul Orange Sport, Mihai Stoica.

Alexandru Maxim, criticat de Mihai Stoica

Darius Olaru a fost preferat titular de Edi Iordănescu pentru meciul cu Muntenegru, iar mijlocaşul de la FCSB a fost înlocuit în a doua repriză de Alexandru Maxim. Fotbalistul lui Gaziantep a jucat în nota echipei, dar numărul 10 al României a atras criticile lui Mihai Stoica. 

"Maxim a făcut un campionat foarte bun în Turcia. Probabil că a intrat cu o atitudine superioară faţă de cei care au jucat în prima parte a meciului, dar nu prea ştie să facă lucruri. Atitudinea m-a şocat. Are tricoul cu numătul 10 la naţională, numărul lui Hagi. Maxim m-a enervat la culme. Singur cred că-şi ia tricoul cu numărul 10. Dacă toţi fug de numărul 10, de responsabilitate, dacă nu am ajuns la poartă cu Muntenegru. M-a enervat Maxim când a ieşit în faţă... Ies în faţă să atrag eu că sunt bărbat adevărat, cu nonşalanţă. Acum are Maxim numărul 10. Să fim serioşi. 

Unii jucători poate că atât pot. Selecţionerul şi-a asumat riscuri mari schimbând posturile unor jucători. E inexplicabil că alegi să joci diferit cu ei. Eu întreb, atât. Dacă vezi că Alex Creţu a făcut meciuri bune la Craiova, mijlocaş central, nu vezi că a făcut în 4-2-3-1? Nu în 4-3-3, cum am jucat noi. Nu eşti obligat să joci un sistem la naţională. 

Ai forţat cu Mihăilă, care nu joacă deloc. În 2022 ai băgat un jucător de 22 de ani, care n-a existat pentru naţională, e tânăr, nu joacă. Era clar că nu joacă la Atalanta", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

"M-au şocat nu atât erorile individuale care au dus la goluri, nu că n-am ajuns la poartă, m-a şocat altceva. Abia marcaseră muntenegrenii şi noi practicam un joc de aşteptare, că nu mergem în pressing, că nu mergem la poartă. Efectiv aşteptam să greşească ei. Intram în teren <<Băi, e Muntenegru, nu-i cunoaştem pe ăia>>. Eu nu ţin minte să fi văzut un meci aşa slab", a mai spus Mihai Stoica. 

România a ajuns în Bosnia

Naţionala României a ajuns în Bosnia şi Herţegovina pentru al doilea meci din grupa de Liga Naţiunilor. 

După un zbor de 45 de minute, de la Podgorica la Sarajevo, tricolorii şi-au continuat cu autocarul călătoria până la Zenica, locul unde marţi 7 iunie, vor întâlni Bosnia şi Herţegovina, în al doilea meci din Nations League, ediţia 2022.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicamuntenegru romaniaalexandru maxim 

viewscnt
Articole similare