Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, mesaj pentru Dică în legătură cu stilul său vestimentar: ”I-am spus să nu se mai uite la Peaky Blinders” | EXCLUSIV

MM Stoica, mesaj pentru Dică în legătură cu stilul său vestimentar: ”I-am spus să nu se mai uite la Peaky Blinders” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, MM Stoica i-a oferit un răspuns lui Nicolae Dică, în urma unei neînţelegeri între cei doi în legătură cu numirea noului antrenor de la FCSB.

După numirea lui Toni Petrea la FCSB, MM Stoica a dezvăluit că fotbaliştii ar fi fost foarte mulţumiţi de alegerea făcută de club, întrucât l-ar fi dorit înapoi pe fostul secund al lui Reghecampf.

Managerul sportiv de la FCSB a afirmat că Pinitlii i-ar fi întrebat pe fobalişti pe cine îşi doresc ca tehnician, iar aceştia ar fi răspuns <<Toni Petrea>>.

Vorbind despre felul în care s-a decis noul antrenor de la FCSB, Dică a glumit că nu a fost întrebat niciodată în carieră pe cine ar dori ca antrenor.

Iar MM Stoica i-a răspuns prin a îi aminti că, în 2004, FCSB-ul ar fi procedat la fel, în legătură cu numirea lui Walter Zenga.

MM Stoica, mesaj pentru Dică în legătură cu stilul său vestimentar

În plus, managerul sportiv al formaţiei roş-albastră l-a ironizat prieteneşte pe Dică în legătură cu alegerile vestimentare făcute pentru una dintre emisiunile în care a apărut pe Telekom Sport.

Hainele purtate de fostul secund de la naţională i-au amintit lui MM Stoica de faimosul serial Peaky Blinders, glumind că i-a spus lui Dică să nu mai urmărească seria.

Dică am văzut că spune... I-am spus să nu se mai uite la Peaky Blinders. Nu există manager care să se consulte cu jucătorii, doar cu generaţia lui s-a întâmplat să-l punem antrenor pe Zenga.

Cu ei am vorbit şi ei au spus să-l punem antrenor pe Zenga. Anul 2004”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare