Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu s-a ferit de cuvinte. ”El este jucătorul meu preferat de la FCSB!” Ce l-a şocat pe oficialul vicecampioanei. ”N-am mai văzut în viaţa mea asta”

MM Stoica nu s-a ferit de cuvinte. ”El este jucătorul meu preferat de la FCSB!” Ce l-a şocat pe oficialul vicecampioanei. ”N-am mai văzut în viaţa mea asta”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit că Darius Olaru este fotbalistul său favorit din lotul FCSB-ului. Preşedintele Consiliului de Administraţie al vicecampioanei a României a scos în evidenţă calităţile prin care se diferenţiază ”perla” roş-albaştrilor de restul jucătorilor din campionat şi a declarat că este fascinat de spiritul său de luptă.

Mihai Stoica, moment de sinceritate. ”Olaru este jucătrul meu preferat”

”Olaru e jucătorul meu preferat de când era la Gaz Metan. În afară de calităţile pe care le-aţi subliniat voi, nu renunţa niciodată. Este un jucător care are o competivitate cum n-am văzut în viaţa mea. El dacă pierde o miuţă, nu mai e om toată ziua, ceea ce este bine.

La un moment dat îl face şi să ia cartonaş galben degeaba şi să ne scoată din minţi. Prefer pe cineva care să ia un cartonaş galben, decât un jucător care să nu ştie cu cine joacă mâine”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

”Dacă ar trebui să mă uit la un jucător de 5-6 milioane, cu siguranţă l-aş lua”

Basarab Panduru a vorbit despre posibila plecare a lui Darius Olaru de la FCSB şi a scos în evidenţă faptul că dacă ar fi în locul celor de la Monza, l-ar lua garantat pe mijlocaşul de 25 de ani.

”Dacă ar trebui să mă uit la un jucător de 5-6 milioane, cu siguranţă l-aş lua. Dacă aş fi Monza, l-aş lua la mine”, a spus Panduru.

Monza se află pe locul 11 din Serie A, cu 21 de puncte acumulate în 17 etape. FCSB este lider detaşat în Superligă, cu 44 de puncte, iar rivala CFR Cluj are 36.

Darius Olaru este golgheterul campionatului, cu 10 goluri marcate.

  • 6,5 milioane de euro este cota actuală de piaţă a lui Darius Olaru, conform Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsuperligămihai stoicadarius olaru 

viewscnt
Articole similare