Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, resemnat în privinţa naţionalei de tineret. ”E o generaţie modestă”. Care este singurul remarcat. ”El arăta altceva”

MM Stoica, resemnat în privinţa naţionalei de tineret. ”E o generaţie modestă”. Care este singurul remarcat. ”El arăta altceva”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei. Tricolorii au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican.

România U21 are nevoie de o minune, de un joc al rezultatelor inedit, pentru calificarea din grupă. Mihai Stoica s-a resemnat după meciul cu Ucraina şi a vorbit despre lipsa de valoare a tricolorilor mici.

MM Stoica, resemnat în privinţa naţionalei de tineret. ”E o generaţie modestă”. Ce jucător a remarcat. ”El arăta altceva”

”Eu cred că nu este o generaţie atât de valoroasă. E greu de crezut (n.r. că România se califica la turneul final, în cazul în care jucam preliminarii). Ca să câştigi, trebuie să ataci. Pe linia de fund sunt trei jucători născuţi 2000-2001. În atac sunt variante pentru că sunt jucători tinerei. Este o generaţie modestă. În afară de Mihăilă, care arăta altceva, nu a fost o generaţie extraordinară”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

După primele două meciuri, România ocupă ultimul loc în grupă, cu 0 puncte după două meciuri, 0 goluri marcate şi 4 primite.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare