Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România U21, zero pe linie la EURO! Motivele găsite de Emil Săndoi, imediat după înfrângerea cu Ucraina: "Este un nivel pe care nu-l cunoaştem. Parcă toate s-au adunat"

România U21, zero pe linie la EURO! Motivele găsite de Emil Săndoi, imediat după înfrângerea cu Ucraina: "Este un nivel pe care nu-l cunoaştem. Parcă toate s-au adunat"

EURO

Comentarii

Selecţionerul naţionalei U21 a României, Emil Săndoi, a încercat să găsească explicaţiile celor două înfrângeri cu Spania şi Ucraina, de pe Stadionul Steaua.

Cum explică Emil Săndoi rezultatele catastrofale de la EURO U21

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei. Tricolorii au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican.

România U21 are nevoie de o minune, de un joc al rezultatelor inedit, pentru calificarea din grupă

”Nu am reuşit să marcăm. A fost şi o fază în care se putea da 11 metri (n.r. - intrarea portarului ucrainean asupra lui Jovan Markovic). O prima repriză echilibrată, chiar dacă Tarnovanu a avut câteva intervenţii salutare. Am avut şi noi situaţiile noastre, iar la gol nici nu vreau să mă mai gândesc, pentru că din poziţia aia nu ştiu cum mingea poate ajunge în poartă. A fost un gol incredibil, o doză de şansă fantastică. 

Nu mă gândesc la miracole. Dacă ar fi înscris şi din ocaziile de unu la unu ar fi fost corect, dar din punctul ăsta de vedere, să iei un asemenea gol în ultimele minute de joc... A depins mult şi de conjuctură. Vedeţi, întâlnim Spania în primul joc. Este important să nu întâlneşti cel mai bun adversar în primul joc.

Este un nivel al competiţiei pe care nu-l cunoaştem. Nedisputand niciun meci oficial, nu am simţit forţa adversarilor pe care i-am întâlnit. 

Fiecare joc are istoricul lui. Parcă toate s-au adunat. Nu ştiu ce să vă spun. Esteposibil ca în proporţie de 99% competiţia să se termine pentru noi", a declarat Emil Săndoi, la conferinţa de presă de după meci. 

Portarul titular din România - Ucraina 0-1, Ştefan Târnovanu, a vorbit şi el despre rezultatul partidei de pe Stadionul Steaua. 

”Au irosit multe ocazii şi doar cu puţină şansă puteam câştiga. E trist, pentru că au fost suporteri lângă noi. Toată ţară s-a uitat la aceste două meciuri şi cred că puteam să arătăm mult mai mult", a spus Târnovanu. 

Afla mai multe despre: emil sandoistefan tarnovanuromania ucraina u21romania u21euro u21 

viewscnt
Articole similare