Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi-a pierdut răbdarea cu un fotbalist! "E antipatic. Provoacă pe toată lumea şi se dă victimă"

MM Stoica şi-a pierdut răbdarea cu un fotbalist! "E antipatic. Provoacă pe toată lumea şi se dă victimă"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a spus părerea în privinţa unui subiect sensibil din fotbalul mare.

Fotbalistul "împachetat" de MM Stoica! "E antipatic. Provoacă pe toată lumea şi se dă victimă"

Cât timp echipele din Superliga s-au pregătit pentru reluarea play-off-ului şi play-out-ului, naţionalele au jucat pentru ultimele locuri disponibile la EURO 2024 şi în meciuri amicale. 

În aceste zile, un episod a captat atenţia publicului. Atacantul brazilian al lui Real Madrid, Vinicius Junior, a izbucnit în lacrimi în faţa presei luni, atunci când a fost întrebat despre rasismul la care este supus în mod regulat. 

Vinicius a fost în prim-plan şi în testul Spania - Brazilia, atunci când s-a îndreptat ameninţător în direcţia fotbaliştilor adverşi, după ce Morata a reacţionat la fluierăturile venite din tribune

După ce a văzut tot "tabloul", oficialul FCSB, MM Stoica, a fost de părere că Vinicius provoacă din teren anumite evenimente neplăcute. 

"E antipatic Vinicius acum. Provoacă pe toată lumea şi după se duce şi se plânge, se dă victima atacurilor rasiste. Nu e nimic, el provoacă pe toată lumea. Îţi dai seama?! (n.r. - despre comportamentul lui Vinicius din timpul meciului amical Spania - Brazilia). 

După iese şi spune că... Nu vrei să joci fotbal, că tot timpul te duci şi îi iei pe toţi... Mă rog...", a spus revoltat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

În urmă cu 10 zile, Real Madrid a anunţat că va depune plângere împotriva arbitrului Juan Martínez Munuera, centralul de la meciul cu Osasuna, scor 4-2, care nu a menţionat în niciun fel insultele rasiste la adresa lui Vinicius Jr. în raportul său oficial, într-un nou episod al disputelor purtate de Vinicius

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica viniciusvinicius real madrid 

viewscnt
Articole similare