Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica ştie când va ajunge Mihai Rotaru la limita răbdării în privinţa lui Laurenţiu Reghecampf: "Când nu se mai justifică, pierzi bani" | EXCLUSIV

MM Stoica ştie când va ajunge Mihai Rotaru la limita răbdării în privinţa lui Laurenţiu Reghecampf: "Când nu se mai justifică, pierzi bani" | EXCLUSIV
Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a încercat să găsească o scuză pentru rezultatele Universităţii Craiova din ultima perioadă, dar i-a transmis şi un avertisment lui Laurenţiu Reghecampf.

Mihai Stoica, despre Laurenţiu Reghecampf

Cei doi foşti colaboratori de la FCSB s-au lupta pentru titlul Ligii 1 de la cluburi diferite. În timp ce MM Stoica atrage atenţia asupra meciului FC Voluntari - FCSB, care are loc sâmbătă, de la 21:00, pe Orange Sport 1, în vederea "finalei" cu CFR Cluj, Laurenţiu Reghecampf a ratat, cu Universitatea Craiova, atât titlul, cât şi Cupa României. 

Deşi a arătat o revenire de formă în play-off, echipa de pe "Ion Oblemenco" s-a prăbuşit pe finalul sezonului şi a pierdut calificarea în finala Cupei României, principalul obiectiv. 

Deşi MM Stoica i-a găsit o circumstanţă atenuantă, oficialul de la FCSB crede că Mihai Rotaru ar putea o decizie radicală în privinţa lui Laurenţiu Reghecampf, dacă echipa nu va reuşi să producă venituri. 

"Au şi mulţi jucători accidentaţi. Ştii ce se întâmplă? Obiectivele sunt oglindite de bugetul echipei. Echipele cu buget mare, e clar că vor titlul. 

Atunci bugetele mari nu se mai justifică, pierzi bani", a declarat expertul Orange Sport. 

Imediat după eliminarea din Cupa României în faţa lui Sepsi, Laurenţiu Reghecampf a anunţat că anumite decizii vor fi luate la finalul sezonului, împreună cu conducerea. 

"Să terminăm acest final dramatic. E doar vina noastră. Putea fi cu totul altceva, iar după vom face o analiză şi vom lua anumite decizii", a declarat Laurenţiu Reghecampf. 

Afla mai multe despre: mihai stoicalaurentiu reghecampffcsbuniversitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare