Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin, OUT de la Dinamo din vară? Fostul ”câine” se teme: ”Nu cred că va rămâne”

Dusan Uhrin, OUT de la Dinamo din vară? Fostul ”câine” se teme: ”Nu cred că va rămâne”

Dinamo București

Comentarii

Dănuţ Lupu este de părere că Dusan Uhrin nu va mai continua la Dinamo după finalul sezonului.

La începutul acestei stagiuni, Dinamo părea ”condamnată” retrogradării. Dusan Uhrin fusese înlocuit cu Dario Bonetti, iar lotul era format aproape exclusiv din juniori şi jucători de la echipa secundă.

Deşi a reuşit să câştige două dintre primele trei etape, problemele din Ştefan cel Mare au devenit apoi evidente, iar ”câinii” ocupau penultimul loc spre finalul anului trecut, fără mari perspective de salvare.

Şansa mare a echipei din Ştefan cel Mare a fost neşansa lui Gaz Metan, care s-a ”prăbuşit” din pricina problemelor financiare.

”Câinii” au ajuns pe loc de baraj, au ”furat” patru jucători de la Mediaş şi au reuşit şi să îl readucă pe Dusan Uhrin la club, care pare a fi aproape de a salva echipa pentru al doilea sezon consecutiv.

Însă, Dănuţ Lupu se teme că antrenorul ceh va proceda la fel ca în ultimul mandat. Fostul jucător din Ştefan cel Mare se teme că Uhrin va pleca după ce salvează echipa, iar ”balul” o va lua de la capăt.

Dusan Uhrin, OUT de la Dinamo din vară?

Mie nu mi-e frică că retrogradează Dinamo. Problema e ce vor face la anul!

Cosmin Matei şi Pierret au făcut diferenţa la ultimele meciuri, dar trebuie să aibă o constanţă. Nu două-trei meciuri din 30!

Sincer, nu cred că va mai rămâne Dusan Uhrin din vară! Şi anul trecut când a plecat a făcut-o pentru că nu a mai crezut în proiect.

Depinde de conducere, de ce vor să facă, dacă vor găsi un investitor”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru Fanatik.

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă dacă va mai continua la club în urma acestui sezon, Dusan Uhrin a dat de înţeles că ar fi dispus să continue colaborarea.

Totuşi, tehnicianul lui Dinamo a punctat că viitorul său în Ştefan cel Mare depinde, în primul rând, de menţinerea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare