Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul dorit de Gigi Becali nu e interesat de FCSB: ”Nu văd de ce aş face asta”

Fotbalistul dorit de Gigi Becali nu e interesat de FCSB: ”Nu văd de ce aş face asta”

FCSB

Comentarii

Unul dintre tinerii jucători doriţi de FCSB a dezvăluit că nu este interesat să îşi părăsească actuala echipă.

Când vine vorba de jucători tineri, promiţători în România, FCSB ”mătură” aproape tot. Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase şi Dragoş Nedelcu sunt doar câteva dintre perlele ”furate” de Becali de la alte echipe.

Politica de transferuri a formaţiei roş-albastră rămâne aceeaşi: să achiziţioneze fotbalişti de mare perspectivă, pe care să îi vândă apoi pentru un profit.

În ultimele luni s-a tot vorbit despre interesul FCSB-ului pentru David Miculescu, după ce Gigi Becali a recunoscut public că ”îl place” şi că l-a ofertat.

Alături de vedeta UTA-ei, formaţia pregătită de Toni Petrea ar mai fi fost interesată să îşi ”împrospăteze” şi apărearea, cu Valentin Ţicu pe lista FCSB-ului.

Jucătorul de 21 de ani, care este căpitanul Petrolului, a fost om de bază în revenirea ”lupilor galbeni” în primul eşalon şi se zvonea că ar putea pleca de pe Ilie Oană.

Însă, Ţicu a dezvăluit că nu a fost informat de nicio ofertă până acum, nici din partea FCSB-ului, nici din partea Universităţii Craiova.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali, neinteresat să semneze cu FCSB

Nu doar că fundaşul stânga nu a primit nicio propunere, dar acesta susţine că nici nu ar fi dat curs vreuneia, întrucât este foarte fericit la Ploieşti.

Nu a fost o ofertă concretă. S-a mediatizat mult cu FCSB, ulterior şi cu Craiova. Eu nu am vorbit cu nimeni despre un transfer.

Dacă apar oferte, înseamnă că sunt pe un drum bun şi munca mea dă roade. Eram mândru, concentrat, dar gândul a fost şi este la Petrolul.

Eu nu ştiu nimic. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Nu s-a pus problema de plecarea mea din partea Petrolului. Dacă aş fi fost afectat, s-ar fi văzut acest lucru.

Aici la Ploieşti sunt iubit, susţinut. Nu văd de ce aş pleca acum la altă echipă. Dacă n-am fi promovat, da, ar fi fost altă poveste”, a declarat Valentin Ţicu, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: valentin ţicu 

viewscnt
Articole similare