Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modelul de la Rapid, copiat de Dinamo? Ioan Andone ştie cum ar putea veni investitorii în "Ştefan cel Mare": "Sa aibă şi tupeul ăsta?"

Modelul de la Rapid, copiat de Dinamo? Ioan Andone ştie cum ar putea veni investitorii în "Ştefan cel Mare": "Sa aibă şi tupeul ăsta?"

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone priveşte cu teamă spre finalul sezonului "câinilor". Fostul antrenor al lui Dinamo Bucureşti ştie cum clubul ar putea atrage investitori.

Ioan Andone, despre situaţia de la Dinamo Bucureşti

Dinamo Bucureşti e matematic la barajul pentru menţinerea în Liga 1, cu câteva etape înainte de finalul play-out-ului. Chiar dacă şi-ar asigura prezenţa în prima ligă, Ioan Andone nu vede o perspectivă în privinţa echipei, care ar avea nevoie de un efort uriaş, pentru a reveni în vârful fotbalului românesc. 

Ioan Andone, care a încercat să faciliteze sosirea unor afacerişti în "Ştefan cel Mare", înainte de venirea lui Pablo Cortacero, susţine că modelul celor de la Rapid Bucureşti ar putea avea succes. 

După inaugurarea noii arene din Giuleşti, Rapid e aproape de a-l atrage în acţionariat pe Dan Şucu, alături de Victor Angelescu. 

"Sper să se salveze la baraj, că altă soluţie... Eu sper, dar nu le văd viitor, nu văd nimic. E foarte greu, nu ştiu. 

Poate că se face stadion ca la Rapid şi ar veni un fond de investiţii, ar veni cineva care vrea să facă ceva de durată. Am fost ieri la meci Rapidului. Excepţional stadion. Excepţională atmosfera, uite ce înseamnă un stadion nou. 

Sa aibă şi tupeul ăsta (n.r. - investitorii)? Sunt oameni cu tupeu în fotbal dacă vin să aducă banii de acasă. Poate o avea vreo câteva palate şi să le vândă", a declarat fostul antrenor al lui Dinamo. 

  • Dinamo se află pe locul opt în play-out-ul Ligii 1, iar sâmbătă, joacă pe teren propriu cu Academica Clinceni, de la 12:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare