Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Bogdan Cosmescu şi-a făcut cruce, în direct. Reacţie genială în studioul Orange Sport | VIDEO EXCLUSIV

Momentul în care Bogdan Cosmescu şi-a făcut cruce, în direct. Reacţie genială în studioul Orange Sport | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Tehnicianul Nicolae Dică a fost invitat în studioul Orange Sport, acolo unde a fost prezent alături de comentatorul Bogdan Cosmescu şi moderatorul Silviu Tudor Samuilă, iar unul dintre subiectele de discuţie abordate l-a făcut pe comentator să îşi facă cruce, în direct.

FCSB a pus, într-un final, un antrenor principal la conducerea băncii tehnice. Este vorba despre Leo Strizu, un tehnician controversat, care a fost acuzat că în trecut îi bătea pe jucători.

În trecut, acesta a fost antrenor la FCSB II şi Unirea Constanţa, iar acum va figura în acte ca antrenorul principal al formaţiei, în timp ce Mihai Pintilii va rămâne în staff şi va conduce echipa alături de acesta.

Leo Strizu a fost pus în această funcţie în primul rând pentru că este posesor al licenţei PRO de antrenor, ceea ce Mihai Pintilii încă nu deţine.

Momentul care l-a făcut pe Bogdan Cosmescu să-şi facă cruce, în direct. A rămas perplex în studioul Orange Sport | VIDEO EXCLUSIV 

Acest subiect de discuţie a fost amplu abordat în studioul Orange Sport, acolo unde invitat a fost Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, care a dat mai multe detalii despre această problemă legată de licenţele pentru antrenorii români.

La un moment dat, discuţia a ajuns într-un punct în care comentatorul Bogdan Cosmescu îşi face cruce, atunci când află că Adrian Mutu nu a avut nevoie de licenţă PRO atunci când a fost selecţionerul României U21.

Cosmescu: ”Şi cât va dura chestia asta? Bun, deci Pintilii dacă se angajează, îi mai trebuie minim doi ani jumate până să poată să stea, trei ani. Trebuie să aibă bac-ul luat sau cum?”

Dică: ”Nu, trebuie să aibă licenţa A ca să poată să antreneze.”

Samuilă: ”El poate să antreneze în cinci ani, cel mai devreme.”

Cosmescu: ”Cel mai de jos, adică aia de portar, cum o avea Croitoru, îi trebuie cinci ani de acum încolo?”

Samuilă: ”Nu mai merge cu aia, că a mers o perioadă, cu portarii, până s-au prins şi i-au suspendat pe toţi şi acum nu mai merge să fii Croitoru. Mergea acum nişte ani, că la noi toate merg. La un moment dat mergea, după care nu se mai poate, deci la noi e... (n.r. râde).”

Cosmescu: ”Să nu uităm că cei doi antrenori ai naţionalelor de tineret şi de seniori într-o vreme nu aveau licenţă, Rădoi şi Mutu.”

Samuilă: ”Dar Mutu nu avea nevoie. Pentru că la U21 nu ai nevoie de licenţă PRO, ajunge A-ul. Deci, selecţionerul de la U21...”

În momentul în care aude această informaţie, Cosmescu îşi face cruce.

Dică: ”Păi aşa e peste tot.”

Cosmescu: ”Păi la U21 sunt toţi copii? Deci sunt 50 de jucători U21 la Campionatul ăsta Mondial care rup plasele. Eu nu zic că nu e aşa. Toate astea-s nişte prostii, înţelegi?”

Adrian Mutu a fost selecţionerul reprezentativei de tineret a României în perioada ianuarie 2020 - aprilie 2021. De atunci, a mai fost antrenor principal la FC U Craiova, iar în prezent este la Rapid.

Afla mai multe despre: mutulicenta antrenor 

viewscnt
Articole similare