Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul invocat de cei de la UTA pentru lipsa de goluri din meciul cu Botoşani: ”Şi-a pus amprenta”

Motivul invocat de cei de la UTA pentru lipsa de goluri din meciul cu Botoşani: ”Şi-a pus amprenta”

UTA

Comentarii

UTA a remizat partida cu Botoşani, din a 19-a etapă a Ligii 1, scor 0-0.

UTA a primit vizita lui FC Botoşani, în a 19-a etapă a Ligii 1. Partida a fost lipsită de multe faze de poartă şi s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Ploaia din ultimele zile a pus mari probleme jocului, iar ocaziile importante au venit aproape exclusiv din faze fixe.

În urma fluierului final, Laszlo Balint şi jucătorii săi au recitat aceeaşi partitură: că gazonul a pus mari probleme jocului.

Motivul invocat de cei de la UTA pentru lipsa de goluri din meciul cu Botoşani

Un meci cred că şi încrâncenat, pentru că, aşa cum am şi spus-o, două echipe care şi-au propus să câştige acest joc.

Botoşani, un adversar foarte dificil, un adversar care din punctul meu de vedere o să se regăsească în play-off la finalul sezonului regular.

Jucători foarte buni, dar vedeşi că şi calitatea gazonului şi-a pus amprenta, cred că si pe rezultatul final al jocului.

Sunt convins că dacă am fi jucat acest meci pe un gazon bun, calitatea meciului, calitatea jocului, atât al nostru, cât şi al celor de la Botoşani, ar fi fost cu totul alta şi cu siguranţă că am fi văzut şi goluri”, a declarat Laszlo Balint.

A fost un meci greu, pentru că am jucat şi cu o echipă foarte bună. O mică problemă ne-a pus şi terenul şi astăzi am reuşit sa nu înscriem şi suntem dezamăgiţi.

Sperăm ca în ultimele două etape pe care le mai avem de disputat să şi înscriem, dar să luam şi cele trei puncte.

Noi lucrăm la fiecare antrenament finalizarea, înscriem acolo parcă suntem cei mai buni şi când vine meciul nu putem să înscriem”, a spus David Miculescu.

A fost o partidă foarte grea, împotriva unei formaţii puternice a campionatului, pe un teren dificil, un meci aprig disputat, din păcate nu am reuşit să câştigăm, pentru că asta ne doream.

Categoric ne lipseşte golul, e o realitate, statistica spune acest lucru. Nu putem spune că avem un joc fără sare şi piper, în care nu reuşim să producem ocazii”, a adăugat Alexandru Benga.

Afla mai multe despre: uta botoşani 

viewscnt
Articole similare