Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Jonathan Rodriguez a decis să semneze cu Dinamo: ”Aşa am ales”

Motivul pentru care Jonathan Rodriguez a decis să semneze cu Dinamo: ”Aşa am ales”

Dinamo București

Comentarii

După venirea la Dinamo, Jonathan Rodriguez a jucat primul meci în tricoul ”câinilor”, un amical în compania celor de la Popeşti-Leordeni.

Jonathan Rodriguez a fost adus de Dinamo de la CFR Cluj, sub formă de împrumut, alături de portarul Cristiano Figueiredo.

Argentinianul a jucat primul meci în tricoul roş-alb miercuri, un amical în compania celor de la Popeşti-Leordeni, pierdut surprinzător de ”câini” cu 1-2.

Meciul de pregătire a fost dorit de Stoican pentru a putea vedea câţiva dintre noii săi jucători, printre care şi Jonathan Rodriguez.

Mijlocaşul argentinian semnase cu campioana României liber de contract, după despărţirea de Botoşani, şi a fost titular în multe dintre meciurile din mandatul lui Şumudică la club.

Însă, după revenirea lui Dan Petrescu, Rodriguez a fost lăsat în afara listei pentru Liga 1 şi a fost informat că nu mai este dorit la club.

Motivul pentru care Jonathan Rodriguez a decis să semneze cu Dinamo

Mijlocaşul central s-a trezit nevoită să plece din gruia la scurt timp după ce ajunsese, iar acum şi-a găsit o nouă echipă.

Rodriguez a dezvăluit că a ales-o pe Dinamo întrucât o consideră o ”echipă mare” şi că vrea să pună umărul la salvarea ”câinilor”, nefiind îngrijorat de şansele echipei lui Stoican de a retrograda.

Vreau să ajut echipa să scape de această situaţie. Ştiu că e o echipă aşa, mare, vreau să dau totul, să ajut echipa şi clubul.

(n.r. ţi-e frică de situaţia în care se află Dinamo?) Sincer, nu! Ştiu ce jucători avem şi am încredere. Am ales aici pentru că e echipă mare si vreau să salvez echipa de la retrogradare.

Am jucat 45 de minute (n.r. în meciul amical cu Popeşti-Leordeni) şi m-am simţit bine. Cu două-trei antrenamente sper să ajung 100% pentru duminică.

(n.r. la CFR) A venit un antrenor nou, care nu are acelaşi stil de joc ca al meu şi asta a fost problema. M-a lăsat afară de pe listă şi nu am avut şansa să joc”, a declarat Jonathan Rodriguez.

Afla mai multe despre: jonathan rodriguez 

viewscnt
Articole similare