Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Rangers l-a trimis pe Ianis Hagi în Spania. ”Şi-a vărsat frustrările”

Motivul pentru care Rangers l-a trimis pe Ianis Hagi în Spania. ”Şi-a vărsat frustrările”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) va juca în actualul sezon în Spania, la Deportivo Alaves, după perioada petrecută în Scoţia, la Rangers.

Ianis Hagi a făcut trecerea în vara acestui an de la Rangers la Deportivo Alaves.

Internaţionalul român a fost cedat sub formă de împrumut la formaţia din Spania pentru sezonul în curs.

Plecarea temporară a lui Ianis Hagi a fost analizată de jurnaliştii din Scoţia, care au punctat motivul deciziei luate de conducerea lui Rangers.

”Un astfel de nume care s-a hotărât să plece de la Ibrox este românul Ianis Hagi, care a fost împrumutat la Alaves în La Liga, după ce aripa şi-a vărsat frustrările în privinţa lipsei de timp de joc sub Michael Beale, în urma unei confruntări din Cupa Ligii cu Morton.

Hagi a urmărit cum londonezul i-a recrutat pe Abdallah Sima, Sam Lammers şi Cyriel Dessers în compartimentul ofensiv. Dar se pare că jucătorul de 24 de ani nu are tocmai o perioadă de benefică după ce a debutat împotriva lui Athletic Bilbao.

Are talent şi calitate. El poate aduce încredere şi bucurie. Dar a fost puţin pierdut şi nu l-a putut găsi pe (atacantul) Kike Garcia în atac. A început efervescent, dar prestaţia sa a scăzut şi a sfârşit prin a fi înlocuit", au scris cei de la Daily Record.

De când a ajuns în Spania, Ianis Hagi a bifat trei meciuri la Alaves, iar în ultimul, eşecul cu Athletic Bilbao (0-2), a fost în premieră titular pentru gruparea bască.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesrangersla liga 

viewscnt
Articole similare