Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourataglou, contestat. De ce este criticat noul antrenor al Simonei Halep

Mourataglou, contestat. De ce este criticat noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep l-a numit antrenor pe Patrick Mourataglou, decizie ce a fost analizată de Andrei Pavel.

Simona Halep a anunţat în urmă cu o zi că Patrick Mourataglou este noul ei antrenor. Anunţul a fost făcut simultan şi de tehnicianul de 51 de ani.

Jucătoarea din Constanţa a renunţat anul trecut la colaborarea cu australianul Darren Cahill, iar după turneul de Grand Slam de la Australian Open, s-a despărţit şi de Daniel Dobre şi Adrian Marcu, iar la întrecerile de la Dubai şi Doha a concurat fără antrenor.

Totuşi, sportiva de 30 de ani a ales să fie pregătită de Patrick Mourataglou, fostul antrenor al Serenei Williams.

Mourataglou, contestat. De ce este criticat noul antrenor al Simonei Halep

Andrei Pavel a analizat alegerea făcută de Simona Halep, una pe care o consideră bună, dar, totuşi, este reţinut, deoarece acesta nu îl vede pe Mourataglou drept unul dintre antrenorii de cel mai înalt nivel din tenisul mondial.

De asemenea, Pavel este de părere că Simona Halep mai are puterea să câştige cel puţin încă un turneu de Grand Slam.

”Am văzut că şi înainte de Indian Wells ea a mers şi s-a antrenat la Academia lui Mouratoglou, alături de echipa lui. Patrick are antrenori foarte buni şi o echipă foarte puternică acolo. Cred că a făcut o alegere bună.

Cred că sunt mulţi antrenori buni, nu e de ‘top of the top’. E alegerea Simonei. Ea alege să se simtă bine sau s-a simţit bine acolo. Mai ales că Patrick a lucrat mult timp şi cu Serena, de ce nu?

Motivaţia ei sper să o aibă. Normal, când iei un antrenor aşa de cunoscut ca Mourataglou, nu numai ca antrenor, dar şi ca academie pe care o are în spate acolo, cred că e ceva foarte serios şi motivaţia trebuie să fie acolo.

Depinde de ea să rămână sănătoasă, să fie motivată şi să muncească. Sigur, are calităţile şi jocul să mai câştige un Grand Slam, mai multe”, a declarat Andrei Pavel, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: halepmouratoglouandrei pavel 

viewscnt
Articole similare