Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare de ULTIMĂ ORĂ a lui Becali. Starul va juca din nou pentru FCSB în finala pentru titlu cu CFR Cluj

Mutare de ULTIMĂ ORĂ a lui Becali. Starul va juca din nou pentru FCSB în finala pentru titlu cu CFR Cluj

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu U Craiova, scor 1-0, graţie golului marcat de Ivan Mamut şi a rămas în spatele liderului CFR Cluj. Deşi a făcut un nou pas important către titlul mult aşteptat, vicecampioana României l-a pierdut pentru o scurtă perioadă pe Florinel Coman.

Şapte ani au trecut de la ultimul titlu cucerit de FCSB în Liga I. În 2015, cu Constantin Gâlcă antrenor, roş-albaştrii au reuşit să se impună în campionat, iar de atunci, deşi s-au mai aflat nume importante pe banca tehnică, precum Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teja, vicecampiaoana României a pierdut de fiecare dată lupta cu cu Astra Giurgiu, cu Farul Constanţa (n.r. fosta FC Viitorul) şi cu CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane.

Acum, FCSB depinde doar de propriile rezultate şi poate cuceri titlul mult aşteptat de toţi fanii echipei. Cu două etape rămase de disputat până la finalul sezonului, echipa lui Toni Petrea este la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, cele două având meci direct în ultima etapă, pe terenul roş-albaştrilor.

La finalul săptămânii trecute, FCSB s-a impus în deplasarea de la U Craiova, după un gol marcat de Ivan Mamut în ultimele minute. 

Florinel Coman, menajat de staff-ul FCSB-ului

Însă, pe lângă victoria extrem de importantă pe care a obţinut-o, FCSB a primit şi o veste proastă. Florinel Coman s-a accidentat în prima repriză a meciului cu oltenii şi a fost scos din teren de antrenorul Toni Petrea. Acum, pentru a evita alte probleme, oficialii roş-albaştrilor au luat o decizie de ultimă oră în privinţa finalei pentru titlu pe care e posibil să o dispute cu CFR Cluj.

Conform fanatik.ro, Florinel Coman va fi menajat în partida cu FC Voluntari, de la finalul acestei săptămâni, pentru a fi în cea mai bună formă la partida cu ardelenii. În cazul în care FCSB va câştiga duelul cu ilfovenii, echipa lui Toni Petrea va juca meciul cu CFR Cluj cu titlul pe masă, la Buzău.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare