Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare senzaţională marca Gigi Becali! Numele următorului antrenor principal al FCSB: "Ştie că e pregătit" | EXCLUSIV

Mutare senzaţională marca Gigi Becali! Numele următorului antrenor principal al FCSB: "Ştie că e pregătit" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a stat ca pe ace în ultimele zile. În cadrul staff-ului s-a luat o decizie importantă, după ce Mihai Pintilii a fost ofertat dinspre echipa naţională. Secundul a refuzat oferta lui Edward Iordănescu, iar unul dintre oamenii de bază ai echipei continuă drumul spre a ajunge antrenor principal la FCSB.

Cine ar putea fi următorul antrenor principal de la FCSB. MM Stoica. "Rămâne cât suntem eu şi Gigi la echipă"

Mihai Pintilii a fost unul dintre liderii FCSB cât timp a activat ca jucător, iar fostul internaţional român i-a cucerit pe oamenii din club şi după ce a intrat în rândul staff-ului tehnic, datorită metodelor sale. 

Impresionat de fostul mijlocaş este şi Edward Iordănescu, cel care l-a ofertat, după ce a devenit selecţioner. Luni, MM Stoica a anunţat că Mihai Pintilii a refuzat postul de secund la naţională şi rămâne la echipa clasată pe locul secund în Liga 1. 

Refuzul pare să-i fi întărit poziţia la FCSB, iar în următorii ani poate face cel mai important pas din cariera de antrenor. 

Mihai Stoica a dezvăluit, în intervenţia în care anunţa oferta din partea naţionalei, că Pintilii se află în plin proces de a deveni antrenor principal. 

"A renunţat la salariu, pentru a fi în staff. Şi ştie foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor apropiat, depărtat, aşa. Dacă pleacă, nu-l pot opri, dar pe mine m-ar durea mult. Chiar aş fi foarte dezamăgit.

Da, e indiscutabil (n.r. - întrebat dacă-l pregătesc pentru a fi antrenor principal). Asta am văzut în Italia. Giuseppe Baresi, fratele lui Franco Baresi, era antrenor cu toţi. A venit Mourinho şi a zis că rămâne. Pintilii e al nostru, e acolo. Cine vine, trebuie să lucreze cu el. E bun şi foarte serios", a declarat expertul Telekom Sport. 

Fără licenţă în acest moment, actualul secund al lui Toni Petrea a primit asigurări că va avea locul asigurat la FCSB din partea celor mai importanţi oameni din club. 

"E cursant, dar nu are licenţă. Poate obţine licenţă, poate se dă vreo derogare, vreo dispensă, nu ştiu. El rămâne clar cât suntem eu şi Gigi la echipă. Antrenor se face, citeşte jocul, ştie", a adăugat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Telekom Sport. 

În ultimii ani, Gigi Becali a luat câteva decizii surprinzătoare în privinţa băncii tehnice şi a instalat antrenori precum: Vergil Andronache, Toni Petrea, Dinu Todoran sau Bogdan Argeş Vintilă. 

În tot acest timp, cu Pintilii pe banca alături de Toni Petrea, FCSB a obţinut o victorie facilă cu Dinamo Bucureşti, scor 3-0, dar finanţatorul Gigi Becali nu a fost mulţumit

Afla mai multe despre: gigi becaliantrenor fcsbmihai pintiliimihai stoicamihai pintilii antrenor fcsbdinamo fcsb 0-3gigi becali antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare