Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare spectaculoasă la FCSB: "Ofertă de 1,2 milioane". Becali îl vinde pe Edjouma şi are deja înlocuitorul perfect pentru mijlocaşul francez

Mutare spectaculoasă la FCSB: "Ofertă de 1,2 milioane". Becali îl vinde pe Edjouma şi are deja înlocuitorul perfect pentru mijlocaşul francez

FCSB

Comentarii

FCSB este cea mai în formă echipă din primele şase clasate în Superligă, iar acum fanii roş-albaştrilor speră din nou la titlul mult aşteptat încă din 2015.

Iar cel mai important fotbalist al momentului din lotul vicecampioanei României este, cu siguranţă, Malcom Edjouma. Mijlocaşul a marcat golurile FCSB-ului în victoriile obţinute în ultimele două etape, cu CFR Cluj şi cu FC Voluntari, iar preţul său a crescut considerabil.

Cu evoluţii extrem de apreciate în prima parte a sezonului, Edjouma a fost dorit, în această iarnă, de cluburi din Franţa, Ungaria şi Germania, însă, în cele din urmă, a rămas la FCSB.

Gigi Becali speră acum ca echipa sa să câştige titlul şi să îl vândă pe mijlocaşul francez pe o sumă importantă de bani în vara acestui an. De altfel, patronul FCSB-ului are deja un înlocuitor pentru Edjouma.

"Gigi a avut ofertă pentru Edjouma. 1,2 milioane de euro, în decembrie. 2 milioane nu a avut niciodată, a cerut acum după ultimele meciuri. A avut 1,2 milioane şi nu i-a convenit. A cerut 1,4 şi e posibil să se mai discute.

Eu nu l-aş da pe Edjouma, dar oricum e pregătit un jucător să vină în locul lui Edjouma să joace. Acela e Ovidiu Popescu. Va intra 100% în locul lui Edjouma. Lui Gigi Becali îi place foarte mult Ovidiu Popescu.

Edjouma a devenit acest jucător bun de când s-a refăcut Şut. Pentru că Edjouma şi Olaru jucau mijlocaşi defensivi şi lăsau mereu fundaşii expuşi. De când a intrat Şut, Olaru şi Edjouma pot urca, să îi vedem altfel" , a declarat jurnalistul Cristi Coste la fanatik.ro.

Accidentat în luna august, Ovidiu Popescu este pregătit să revină în teren. Mijlocaşul s-a recuperat complet după accidentarea suferită la genunchiul stâng (ruptură de ligament încrucişat) şi a început deja antrenamentele alături de staff-ul condus de Mihai Pintilii. Astfel, Ovidiu Popescu este aşteptat să evolueze din nou pentru vicecampioana României chiar din primăvara acestui an.

Afla mai multe despre: edjouma 

viewscnt
Articole similare