Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, supărat după eşecul cu Craiova: ”A fost penalty clar la Mogoş. E un rezultat care nu-mi convine. Meritam mai mult”

Mutu, supărat după eşecul cu Craiova: ”A fost penalty clar la Mogoş. E un rezultat care nu-mi convine. Meritam mai mult”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Adi Mutu (45 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit de echipa sa în duelul cu Universitatea Craiova.

CFR Cluj a pierdut, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 1-2, în prima etapă a play-off-ului Superligii. Oltenii au trecut pe locul secund în clasament.

La Cluj, gazdele au ratat patru-cinci ocazii clare de gol în prima jumătate de oră, dar cei care au deschis scorul au fost craiovenii, prin Baiaram, în minutul 38. 

În startul reprizei secunde, Mitriţă a mărit avantajul oaspeţilor, cu un gol frumos, din careu. Matei Ilie a readus în joc gazdele, cu un gol înscris în minutul 66. 

Dar tot el a fost eliminat cu cartonaş roşu direct după ce l-a călcat, din spate, pe Jovan Markovic. Era minutul 87 şi clujenii nu au mai avut forţă să egaleze, iar Craiova s-a impus cu 2-1.

Concluziile lui Adi Mutu, după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2: ”Asta a fost istoria acestui meci. Meritam mai mult”

La capătul partidei din Gruia, Adi Mutu nu a fost deloc de acord cu rezultatul final. Acesta consideră că CFR a controlat meciul şi că echipa sa a fost privată şi de un penalty, la faza din minutul 62, dintre Ivan şi Mogoş.

”Nu meritam să pierdem. Nu am ce să le reproşez băieţilor, doar că nu au fost mai eficienţi în faţa porţii. Asta a fost istoria acestui meci. Meritam mai mult în seara asta.

Ilie era supărat. Este tânăr, lipsa de experienţă s-a văzut. Istoria acestui meci seamănă cu cea a meciului de la Craiova, unde şi acolo CFR a dominat, dar Craiova a marcat în minutul 90. 

Sunt dezamăgit. E normal când pierzi. Ca joc şi ca atitudine nu am ce să le reproşez băieţilor, dar e un campionat în care tranziţia negativă foarte mult, mai ales în faţa unor jucători de execuţie cum are Craiova. 

Cred că a fost penalty clar la Mogoş. Ivan nu vede mingea  Chiar dacă era 2-0, era un gol şi probabil că altul era rezultatul. Vom vedea la sfârşitul campionatului. Fiecare eşec contează. E un rezultat care nu-mi convine, nu e corect, dar ăsta e fotbalul.

Craiova a avut un portar în zi mare. A scos multe mingi incredibile, nu uşoare. E o regulă în fotbal, important e să ţii de minge”, a declarat Mutu, după meci.

În clasament, Universitatea Craiova a venit pe locul secund în play-off, cu 28 de puncte, iar CFR Cluj a rămas cu 27 de puncte şi este pe locul 4.

Afla mai multe despre: cfr clujadi mutusuperliga 

viewscnt
Articole similare