Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petev, concluzii după victoria cu CFR Cluj: ”Am fost mai norocoşi”. Cartea pe care jucat-o la pauză: ”A trebuit să schimb”

Petev, concluzii după victoria cu CFR Cluj: ”Am fost mai norocoşi”. Cartea pe care jucat-o la pauză: ”A trebuit să schimb”

Superliga

Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Ivaylo Petev (48 de ani), a tras concluziile după victoria din Gruia contra CFR-ului.

Universitatea Craiova a învins-o, în deplasare, pe CFR Cluj, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului Superligii. Oltenii au trecut pe locul secund în clasament.

La Cluj, gazdele au ratat patru-cinci ocazii clare de gol în prima jumătate de oră, dar cei care au deschis scorul au fost craiovenii, prin Baiaram, în minutul 38. 

În startul reprizei secunde, Mitriţă a mărit avantajul oaspeţilor, cu un gol frumos, din careu. Matei Ilie a readus în joc gazdele, cu un gol înscris în minutul 66. 

Dar tot el a fost eliminat cu cartonaş roşu direct după ce l-a călcat, din spate, pe Jovan Markovic. Era minutul 87 şi clujenii nu au mai avut forţă să egaleze, iar Craiova s-a impus cu 2-1.

Petev, bucuros după victoria din Gruia: ”Nu e uşor să câştigi aici”

La finalul partidei din Gruia, Ivaylo Petev a reacţionat şi s-a arătat norocos că echipa sa a plecat cu toate punctele din Gruia.

Antrenorul Craiovei a explicat şi ce a modificat la pauză pentru ca victoria să fie de partea formaţiei oltene.

”În prima repriză am făcut multe greşeli. Le-am oferit celor de la CFR şapte sau opt şanse de a marca, multe cornere, au combinat mai bine decât noi. Dar noi am avut contraatacuri periculoase. Am primit gol din corner şi a trebuit să tragem de rezultat.

Suntem mulţumiţi de cele trei puncte. Nu e uşor să câştigi aici. Am fost nervoşi. Asta a trebuit să schimb la pauză. Ăsta e fotbalul. Uneori am fi meritat să câştigăm şi nu am luat puncte, azi am fost mai norocoşi.

O luăm meci cu meci. Jucătorii pleacă la naţionale, apoi ne pregătim de următorul joc, cu Rapid, un adversar periculos. Vreau să ne îmbunătăţim cu fiecare meci care trece. Vreau ca toată lumea să atace şi toată lumea să se apere”, a declarat Petev, după meci.

În clasament, Universitatea Craiova a venit pe locul secund în play-off, cu 28 de puncte, iar CFR Cluj a rămas cu 27 de puncte şi este pe locul 4.

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare